Arkadaşlar, YKS puanım ile bu sene yaşadığım şehirdeki üniversiteye yerleştim fakat bu sene devamsızlıktan kaldım. Puanım zaten okuduğum üniversitenin bayağı üstünde. Yatay geçiş falan yapılabilir mi? Merkezi geçiş diye bir şey var mış ama pek anlamadım bilen biri aydınlatabilirse çok teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam teşekkür ederim ama bu sene devamsızlıktan kaldım dediğim gibi bu sıkıntı çıkarabilir mi ?Yapılabilir hocam. Ben bu şekilde geçiş yaptım bir kere. Üniversitenin kendi istediği belgelerde başvuru yapabilirsiniz. Ben nasıl yaptığımı tam hatırlamıyorum.
Yatay geçiş için o seneyi normal bir şekilde tamamlamış olmanız gerekiyor diye hatırlıyorum. Yönetmeliğe bir göz atarım.
Yatay geçiş için o seneyi normal bir şekilde tamamlamış olmanız gerekiyor diye hatırlıyorum. Yönetmeliğe bir göz atarım.
Bakacağım hocam ortalama ile geçildiğini biliyorum ama Yks puanı kullanabiliyor muyuz onu merak ediyorum.
- Makaleler
- 8
MYP ile yatay geçiş için geçiş yapacağınız üniversitenin kontenjanlarına ve şartlarına bakmalısınız. Geçiş yapacağınız yerin taban puanı sizinkinden düşük olamaz. MYP ile geçiş yaparken devamsızlık durumu, alttan ders gibi koşullar genelde sorun çıkartmaz ama ilgili üniversitenin yatay geçiş koşullarına bakmalısınız. Hangi üniversiteye geçiş yapacaksanız duyuruları takip etmenizde yarar var. Çünkü yatay geçiş belirli tarihlerde oluyor.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar şu an o kadar mutluyum ki geçiş yapmak mümkünmüş hepiniz sağ olun.MYP ile yatay geçiş için geçiş yapacağınız üniversitenin kontenjanlarına ve şartlarına bakmalısınız. Geçiş yapacağınız yerin taban puanı sizinkinden düşük olamaz. MYP ile geçiş yaparken devamsızlık durumu, alttan ders gibi koşullar genelde sorun çıkartmaz ama ilgili üniversitenin yatay geçiş koşullarına bakmalısınız. Hangi üniversiteye geçiş yapacaksanız duyuruları takip etmenizde yarar var. Çünkü yatay geçiş belirli tarihlerde oluyor.
- Makaleler
- 8
Dediğim gibi hocam tarihleri kaçırmayın. Bol şans ve başarılar.Çok teşekkür ederim arkadaşlar şu an o kadar mutluyum ki geçiş yapmak mümkünmüş hepiniz sağ olun.
Sağ olun hocam.Dediğim gibi hocam tarihleri kaçırmayın. Bol şans ve başarılar.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-