YKS sayısal 50 bin sıralama yapmak zor mu?

İstikrarlı çalışıp umutsuzluğa kapılmazsanız her türlü iyi derece yaparsınız. Deneme analizi güzel yapmak lazım. Eksiklerinizin üstüne gitmeniz lazım. Doğru çalıştığınız sürece kolay.

Hocam peki gerçekten sayısalda ilk 10k yapmak için 11. sınıftan itibaren istikrarlı bir şekilde her gün saatlerce çalışmamız mı gerekirdi?
"gerekirdi?" kısmı dışında bir tık doğru ama bu şekilde umutsuzca cümle bitirmemeye çalış bence. Çalışman düzgünse netlerin 12.sınıfta 50 aşağısı da değilse (bir zahmet) biraz gayretle TYT hallolur, AYT kısmı da evet 11.sınıfı sağlam tutmak lazım ben 11 olduğum halde şu an zorlanıyorsam ve çabalıyorsam 12.sınıf birinin çoktan bunu yapması lazımdı ama yapmamışsa bile yolun sonu değil. Bu sınav strateji temelli bir sınav eğer hala bilgi ve donanım olduğunu düşünen varsa geçmiş olsun. Psikolojik savaşında başarılar.

Hayır sayısalda da öyle. Ama yazın TYT Türkçe ve matematik başlaması şart.
Normal bir çalışmayla 12.sınıfa sıfır başlandıysa pek sanmıyorum çünkü şöyle düşünün 300'den fazla fen lisesi var ortalama 100 öğrenci dersek zaten derece isteyen 30.000 öğrenci olur hadi bu hesabı bir yana bırakalım ülkedeki ilk 15 sıralamada bulunan liseleri ele alalım minimum hesapta 100 tane sınav öğrencisi olsa sıralamada ilk 1.500 öğrenci LGS'den 490 ve üzeri almış 450 ve üzeri kısmı da katarsak elini sallayan ilk 10.000 giremez ama gerçekten fedakar olup çalışanlar neden olmasın ayrıca kimse yanlış anlamasın saygısızlık etmek istemem ama bu kadar fedakarlığı verecek ve çalışacak biri sanki forumlarda bunu sormaz. (Lütfen kimse yanlış anlamasın kimseyi küçümsemek gibi bir amacım yok sadece farkındalık yaratmak istiyorum belki birisi bile okuyup kendine çekin düzen verir manasında.)

Yok hocam ben daha 9.sınıfa yeni geçtim . Sadece önden biraz bilgi almak istedim geleceğim de nasıl bir yol izleyeceğime dair.

Yok hocam ben daha 9.sınıfa yeni geçtim . Sadece önden biraz bilgi almak istedim geleceğim de nasıl bir yol izleyeceğime dair.
Ne! O kadar destan yazdım kendimi parçaladım daha 9.sınıf mısınız O zaman tek vereceğim tavsiye 9.sınıfı 90 üzeri ortalama (hatta bence 92-93+) ile bitir 9.sınıfı 9.sınıfta bitir aynısını 10.sınıfta da yap 11'e geçeceğin yaz gerçek manada TYT başlarsın ki sizin sınavın TYT olacağını hiç düşünmüyorum yeni sistemle birlikte işiniz yaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…