Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 552 Beğeniler 297 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 18:32 #1 Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice.
Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice.
mortem.dll Bilgin Hata Avcısı Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.884 Makaleler 33 Çözümler 106 Beğeniler 3.422 Yer Cordis Die Bugün 18:35 #2 Captain Skriniar dedi: Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice. Genişletmek için tıkla... Delinin biri kuyuya bir taş attı işte. ÖSYM böyle bir açıklama yapmadı resmi olarak. Kağıt kalem silgi, şeker peçete dağıtılacak. Kumanya yok. İddialar gerçeği yansıtmıyor. Görseller yapay zekadan ibaret.
Captain Skriniar dedi: Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice. Genişletmek için tıkla... Delinin biri kuyuya bir taş attı işte. ÖSYM böyle bir açıklama yapmadı resmi olarak. Kağıt kalem silgi, şeker peçete dağıtılacak. Kumanya yok. İddialar gerçeği yansıtmıyor. Görseller yapay zekadan ibaret.
Whopsy Çalışkan Katılım 6 Nisan 2026 Mesajlar 42 Beğeniler 51 Bugün 18:36 #3 Captain Skriniar dedi: Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice. Genişletmek için tıkla... Resmi bir bilgi yok, dağıtılmayacak. Zaten sınav giriş belgenizde verilecek eşyalar yazıyor.
Captain Skriniar dedi: Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice. Genişletmek için tıkla... Resmi bir bilgi yok, dağıtılmayacak. Zaten sınav giriş belgenizde verilecek eşyalar yazıyor.
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 552 Beğeniler 297 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 18:36 #4 mortem.dll dedi: Delinin biri kuyuya bir taş attı işte. ÖSYM böyle bir açıklama yapmadı resmi olarak. Kağıt kalem silgi, şeker peçete dağıtılacak. Kumanya yok. İddialar gerçeği yansıtmıyor. Görseller yapay zekadan ibaret. Genişletmek için tıkla... Tüh ya ne güzel rakip eleyecektik oradan.
mortem.dll dedi: Delinin biri kuyuya bir taş attı işte. ÖSYM böyle bir açıklama yapmadı resmi olarak. Kağıt kalem silgi, şeker peçete dağıtılacak. Kumanya yok. İddialar gerçeği yansıtmıyor. Görseller yapay zekadan ibaret. Genişletmek için tıkla... Tüh ya ne güzel rakip eleyecektik oradan.
Unlishimaide Deneyimli Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 826 Beğeniler 517 Yer Başkent Bugün 18:37 #5 Captain Skriniar dedi: Tüh ya ne güzel rakip eleyecektik oradan. Genişletmek için tıkla... Başıma gelirse sinav çıkışı elamanı dövmeyi düşünüyorum.( Umarım gelmez ve sicil yakamam saka)
Captain Skriniar dedi: Tüh ya ne güzel rakip eleyecektik oradan. Genişletmek için tıkla... Başıma gelirse sinav çıkışı elamanı dövmeyi düşünüyorum.( Umarım gelmez ve sicil yakamam saka)
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 552 Beğeniler 297 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 18:38 #6 Unlishimaide dedi: Başıma gelirse sinav çıkışı elamanı dövmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yiyorsa çıkışa gelin biz girişten kaçarız.
Unlishimaide dedi: Başıma gelirse sinav çıkışı elamanı dövmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yiyorsa çıkışa gelin biz girişten kaçarız.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.996 Çözümler 16 Beğeniler 8.268 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu Bugün 18:42 #7 Ben köri soslu tavuk seçtim yalan mıydı o?
Winner Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.302 Çözümler 2 Beğeniler 1.459 Bugün 18:45 #8 Captain Skriniar dedi: Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice. Genişletmek için tıkla... Ne dağıtması? Sınav sonrası kalemliğe bile çöküyorlar bazen bağış ayağına.
Captain Skriniar dedi: Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice. Genişletmek için tıkla... Ne dağıtması? Sınav sonrası kalemliğe bile çöküyorlar bazen bağış ayağına.
Peter Deneyimli Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 846 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 873 Yer Queens Bugün 18:59 #9
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 552 Beğeniler 297 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 19:00 #10 Peter dedi: Eki Görüntüle 258700 Genişletmek için tıkla... Göz hakkımı alırım hocam.