Captain Skriniar 122 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.920 Çözümler 1 Beğeniler 1.269 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 19 Haziran 2026 #1 Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice.
Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice.
Mortem 122 Moderasyon Üyesi Moderatör Menteşe Ustası Gelişen Oyun Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.830 Makaleler 71 Çözümler 125 Beğeniler 4.805 Yer Cordis Die 19 Haziran 2026 #2 Captain Skriniar dedi: Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice. Genişletmek için tıkla... Delinin biri kuyuya bir taş attı işte. ÖSYM böyle bir açıklama yapmadı resmi olarak. Kağıt kalem silgi, şeker peçete dağıtılacak. Kumanya yok. İddialar gerçeği yansıtmıyor. Görseller yapay zekadan ibaret.
Captain Skriniar dedi: Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice. Genişletmek için tıkla... Delinin biri kuyuya bir taş attı işte. ÖSYM böyle bir açıklama yapmadı resmi olarak. Kağıt kalem silgi, şeker peçete dağıtılacak. Kumanya yok. İddialar gerçeği yansıtmıyor. Görseller yapay zekadan ibaret.
Whopsy Çalışkan Katılım 6 Nisan 2026 Mesajlar 47 Beğeniler 62 19 Haziran 2026 #3 Captain Skriniar dedi: Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice. Genişletmek için tıkla... Resmi bir bilgi yok, dağıtılmayacak. Zaten sınav giriş belgenizde verilecek eşyalar yazıyor.
Captain Skriniar dedi: Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice. Genişletmek için tıkla... Resmi bir bilgi yok, dağıtılmayacak. Zaten sınav giriş belgenizde verilecek eşyalar yazıyor.
KS KS Captain Skriniar 122 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.920 Çözümler 1 Beğeniler 1.269 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 19 Haziran 2026 #4 Mortem dedi: Delinin biri kuyuya bir taş attı işte. ÖSYM böyle bir açıklama yapmadı resmi olarak. Kağıt kalem silgi, şeker peçete dağıtılacak. Kumanya yok. İddialar gerçeği yansıtmıyor. Görseller yapay zekadan ibaret. Genişletmek için tıkla... Tüh ya ne güzel rakip eleyecektik oradan.
Mortem dedi: Delinin biri kuyuya bir taş attı işte. ÖSYM böyle bir açıklama yapmadı resmi olarak. Kağıt kalem silgi, şeker peçete dağıtılacak. Kumanya yok. İddialar gerçeği yansıtmıyor. Görseller yapay zekadan ibaret. Genişletmek için tıkla... Tüh ya ne güzel rakip eleyecektik oradan.
U Unlishimaide 6 Başarılı Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 1.132 Çözümler 2 Beğeniler 717 Yer Başkent 19 Haziran 2026 #5 Captain Skriniar dedi: Tüh ya ne güzel rakip eleyecektik oradan. Genişletmek için tıkla... Başıma gelirse sinav çıkışı elamanı dövmeyi düşünüyorum.( Umarım gelmez ve sicil yakamam saka)
Captain Skriniar dedi: Tüh ya ne güzel rakip eleyecektik oradan. Genişletmek için tıkla... Başıma gelirse sinav çıkışı elamanı dövmeyi düşünüyorum.( Umarım gelmez ve sicil yakamam saka)
KS KS Captain Skriniar 122 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.920 Çözümler 1 Beğeniler 1.269 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 19 Haziran 2026 #6 Unlishimaide dedi: Başıma gelirse sinav çıkışı elamanı dövmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yiyorsa çıkışa gelin biz girişten kaçarız.
Unlishimaide dedi: Başıma gelirse sinav çıkışı elamanı dövmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yiyorsa çıkışa gelin biz girişten kaçarız.
Blackraven 29 Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 5.210 Çözümler 16 Beğeniler 8.542 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 19 Haziran 2026 #7 Ben köri soslu tavuk seçtim yalan mıydı o?
Winner 108 Bilgin Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.506 Çözümler 8 Beğeniler 1.889 19 Haziran 2026 #8 Captain Skriniar dedi: Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice. Genişletmek için tıkla... Ne dağıtması? Sınav sonrası kalemliğe bile çöküyorlar bazen bağış ayağına.
Captain Skriniar dedi: Merhabalar. YKS sınavında kumanya dağıtılacak mı? Birileri dağıtılacak diyor, birileri yalan diyor kafam karıştı iyice. Genişletmek için tıkla... Ne dağıtması? Sınav sonrası kalemliğe bile çöküyorlar bazen bağış ayağına.
P Peter B. Parker 122 Üstün Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 965 Yer Queens 19 Haziran 2026 #9
KS KS Captain Skriniar 122 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.920 Çözümler 1 Beğeniler 1.269 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 19 Haziran 2026 #10 Peter B. Parker dedi: Eki Görüntüle 258700 Genişletmek için tıkla... Göz hakkımı alırım hocam.