YKS tercih süresi doldu

Tanrım, seni dinlemeyeceğim. Ya beni yaramayacaktın ya da rakiplerimi… Kıyamet günü bütün rakipleri eleyecek biri gelecek denir; ancak o gün kıyamet kopmadı. Fakat ben, bütün sıralamaları altüst edip kıyameti kopardım.

Sınava o kadar odaklanmışım ki doğum günüm olduğunu Techolaydan öğrendim. Doğum günüme özel 50 tane matematik derece sorusu çözeceğim.

@Michael MYERS, Buca'nın genelinde öğrenciler oturduğu için kiraları 13-14 binden açıyorlar genelde...
@raidExodus, umarım Trabzon gelmez size çünkü Trabzon, pahalı yer ve Araplar oranın ekonomisini bozdu. Fiyat algısı yok oldu tamamen.

Umarım çalışmak istediğiniz alana göre tercih yapmışsınızdır. Bazı Veteriner fakülteleri alanlara göre ( küçük baş- büyük baş- pet- akademisyen ) ayrılmış durumda.
Ben Allah ne verdiyse tarafındayım hocam. Bütün hepsiyle ilgilenen tanıdığım hekimler var.

İlk iki tercih gelirse çok güzel olur ama özellikle ikincisi (Boğaziçi Edebiyat) gelirse Burnice White adına lokma döktüreceğim. İlk tercih daha iyi ama Edebiyat ayrıdır ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…