Bu yıl YKS yılım ve ders çalışmak dışında sadece sosyal medyada kaydırıyorum, gerçekten artık sıkmaya başladı. Zaten dikkatimi çok dağıtan bir şey sınava kadar bırakmayı düşünüyorum, siz ne yapmamı önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven 44
Üstün
- Makaleler
- 1
Ben LGS öğrencisiyim ama yazmak istedim ben spor yapacağım mesela. Bence sizde bir 30 dakika spor falan yaparsanız güzel olur.
Yaşadığım şehir acayip sıcak olduğu için spor biraz zor gibi, anca Ekim'den sonra başlayabilirim. Yoksa bende hevesliyim spor işine ama Adana'da 5 dakika markete gitsem ter içinde kalıyorum.Ben LGS öğrencisiyim ama yazmak istedim ben spor yapacağım mesela. Bence sizde bir 30 dakika spor falan yaparsanız güzel olur.
RamKokusuSeven 44
Üstün
- Makaleler
- 1
Klima yok mu?Yaşadığım şehir acayip sıcak olduğu için spor biraz zor gibi, anca Ekim'den sonra başlayabilirim. Yoksa bende hevesliyim spor işine ama Adana'da 5 dakika markete gitsem ter içinde kalıyorum.
Sitenin salonuna gittiğim için yok, pencere açıyoruz. Profesyonel salona gitmek için bütçem yok şu anlık.
RamKokusuSeven 44
Üstün
- Makaleler
- 1
Ev içinde yapın?Sitenin salonuna gittiğim için yok, pencere açıyoruz. Profesyonel salona gitmek için bütçem yok şu anlık.