YKS'ye 22 gün kaldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Renster
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 272
  • Etiketler Etiketler
    gün yks

Renster

Başarılı
Haziran ayına geldik neredeyse. Artık son düzlükteyiz. Umarım herkesin çalışması yolunda gidiyordur. Benim ise inişli çıkışlı gidiyor fakat kazanabileceğime inancım tam. Son 22 gün kaldı diyip çalışmayı bırakmayın derim, netleriniz ne durumda olursa olsun. İyi çalışmalar dilerim.

Haziran ayına geldik neredeyse. Artık son düzlükteyiz. Umarım herkesin çalışması yolunda gidiyordur. Benim ise inişli çıkışlı gidiyor fakat kazanabileceğime inancım tam. Son 22 gün kaldı diyip çalışmayı bırakmayın derim, netleriniz ne durumda olursa olsun. İyi çalışmalar dilerim.
Kafam çok dağınık. Cidden şu son 20 güne denk gelenleri bir bilseniz.... :).

TYT 95-100 takılıyo' , AYT Matematik 25-30 Fen 35-40 bandına sabitledik. İlk 20K kesin gibi de, ilk 10K matematiği toparlayamazsak sıkıntı ya.
İntegral ve Türevin geometrik yorumu denen iki üvey evladı anlamak kadar zor bir şey olamaz.

TYT 95-100 takılıyo' , AYT Matematik 25-30 Fen 35-40 bandına sabitledik. İlk 20K kesin gibi de, ilk 10K matematiği toparlayamazsak sıkıntı ya.
İntegral ve Türevin geometrik yorumu denen iki üvey evladı anlamak kadar zor bir şey olamaz.
Hocam bilmediğin kenara a'yı bas geç çıkıyor ya.

Türevini alıyorum, sonra birbirlerine eşitlemem gereken değerleri aşure yapınca kafam yanıyo'. Çözemeyince geçiyorum baba biyolojiye, çat çut işaretliyorum mesela.
Hocam aslında bu konuda kareli ifadeyi yakaladığın anda türeve geçiyorsun sıfıra eşitliyorsun. Mantığını bilmek de önemli, sıfıra eşitleme mantığı ekstremumdan geliyor. En çok en az sorularında ekstremum noktayı buluyoruz sonra ana alan denkleminde yerine koyuyoruz.
1748535914581.webp

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt