Şubatın 15 veya 20'sinde sayısal çalışmayı düşünüyorum fakat 2.000-5.000 sıralama hedefimin bu kalan aya yetmeyeceği için tekrardan mezuna kalıcam. Sizce birkaç haftalığına il dışına çıksam yanlışmı yapmış olurum? 1.5 yılın sayısal için rahat yeteceğini düşünüyorum.
Sınava 5 ay varken "zaten yetmez" diyerek pes etmek, mezun kafasına girmek başarısızlığın ilk alametidir. Adam gibi otur tek şansın bu sınavmış gibi çalış olursa olur olmazsa olmaz ama sen kendi üstüne düşeni yap. Özellikle son 5 yılda sosyal medya ve "sınav influencerları" etkisi ile mezuna kalmanın normal olduğu, herkesin kaldığı fikri normalleştirildi ama mezuna kalmak norm değildir.
Sınava 5 ay varken "zaten yetmez" diyerek pes etmek, mezun kafasına girmek başarısızlığın ilk alametidir. Adam gibi otur tek şansın bu sınavmış gibi çalış olursa olur olmazsa olmaz ama sen kendi üstüne düşeni yap. Özellikle son 5 yılda sosyal medya ve "sınav influencerları" etkisi ile mezuna kalmanın normal olduğu, herkesin kaldığı fikri normalleştirildi ama mezuna kalmak norm değildir.
Yani iki kere sınava girip 40-50 civarı net çıkartıyorsanız biraz sıkıntı bir durum. Bu yüzden bana kalırsa tatile gitmeyin. Şimdiden düzgünce çalışmaya başlayın.