Atahan 104 Bilgin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 474 Çözümler 3 Beğeniler 299 Yer İstanbul Bugün 20:00 #1 YouTube'dan bir videoya yorum yaptıktan sonra kanal sahibi yoruma cevap verdiğinde ben de ona geri cevap yazmaya çalıştığımda YouTube direkt yorumumu kaldırıyor. Herhangi bir argo veya sıkıntılı bir sözcük de kullanmıyorum. Ne yapabilirim?
YouTube'dan bir videoya yorum yaptıktan sonra kanal sahibi yoruma cevap verdiğinde ben de ona geri cevap yazmaya çalıştığımda YouTube direkt yorumumu kaldırıyor. Herhangi bir argo veya sıkıntılı bir sözcük de kullanmıyorum. Ne yapabilirim?
Telefonunu Çıkra 104 Bilgin Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 1.943 Makaleler 10 Çözümler 4 Beğeniler 2.424 Bugün 20:09 #2 O bug bana da çok oluyor. Sembol vb. kullandıysan olur genelde. Bir de 10 saniye sonra yorumları "en yeni" olarak sırala bazen orada gözüküyor.
O bug bana da çok oluyor. Sembol vb. kullandıysan olur genelde. Bir de 10 saniye sonra yorumları "en yeni" olarak sırala bazen orada gözüküyor.
KS KS Atahan 104 Bilgin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 474 Çözümler 3 Beğeniler 299 Yer İstanbul Bugün 20:10 #3 Telefonunu Çıkra dedi: O bug bana da çok oluyor. Sembol vb. kullandıysan olur genelde. Bir de 10 saniye sonra yorumları "en yeni" olarak sırala bazen orada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sembol falan kullanmıyorum, en yeni yaptığımda da gözükmüyor hiçbir şekilde.
Telefonunu Çıkra dedi: O bug bana da çok oluyor. Sembol vb. kullandıysan olur genelde. Bir de 10 saniye sonra yorumları "en yeni" olarak sırala bazen orada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sembol falan kullanmıyorum, en yeni yaptığımda da gözükmüyor hiçbir şekilde.