Detaylar
Kim cevapladı?Video sahibi siliyor olabilir veya yazdığın şeyler otomatik olarak topluluk kurallarına uymadığı için siliniyor olabilir.Arkadaşlar çoğu yorumum durduk yere siliniyor neden oluyor bu? Hakaret var desek yok, argo yok vs. yok ama siliniyor. Hayır adama cevap vereceğim veremiyorum siz düşünün. Nedeni nedir acaba?
Yok be hocam. Yani milyon izlenen eleştiri kanalında bana mı bakacak adam. Her seferinde de olmaz yani.
Sadece bir kişi mi yönetiyor o kanalları? Bir sürü moderatör var.Yok be hocam. Yani milyon izlenen eleştiri kanalında bana mı bakacak adam. Her seferinde de olmaz yani.
Ya orasını bilmiyorum hocam ama öyle bir şey oldğunu sanmıyorum. Ters bir şey demiyorum çünkü kanala/kanalın düşünce yapısına.Sadece bir kişi mi yönetiyor o kanalları? Bir sürü moderatör var.
Ciddi sinir oluyorum ama hocam ne yazsam siliniyorum yahu.Yasaklı kelimelere girmiş olduğu bir kelime geçiyordur yorumunda.
Onu nasıl düzeltirim?
Benzer yorumlar atma, sürekli benzer videolara üst üste yorum atma. Eğer hala çözülmediyse ingilizce şekilde araştırma yapabilirsin.Ciddi sinir oluyorum ama hocam ne yazsam siliniyorum yahu.
Onu nasıl düzeltirim?