Liguori

Yetkin
Makaleler
1
Tamamlanan eski siparişlerime yıldız verip yorum yaptım. Yorum yapınca incepuan kazanılıyormuş. Bugün bir ürün alacağım. Puanlarımı çeke çevirip indirim kullanmayı düşünüyorum sipariş sırasında.

Yorumların onaylanıp yayınlanması ne kadar sürüyor?

Tamamlanan eski siparişlerime yıldız verip yorum yaptım. Yorum yapınca incepuan kazanılıyormuş. Bugün bir ürün alacağım. Puanlarımı çeke çevirip indirim kullanmayı düşünüyorum sipariş sırasında.

Yorumların onaylanıp yayınlanması ne kadar sürüyor?

Yaklaşık yorum yapalı 2 ay oldu, 1 hafta önce baktığımda gelmişti incepuanlar ama incepuanlar'ın değeri gerçekten düşük.

Yaklaşık yorum yapalı 2 ay oldu, 1 hafta önce baktığımda gelmişti incepuanlar ama incepuanlar'ın değeri gerçekten düşük.
O kadar sürecekse o zaman siparişimi normal geçerim. Üzdü. Yorum onaylamak bu kadar zor olmamalı.

Az da olsa faydalı indirim var gene. 2-3 aylık abonelik ücreti diğer servisler için.

5000 liraya klavye almıştım, 50 lira değerinde bir puan vermişti.
Amazon Prime aylık 50 TL hocam. O yüzden benim için değerli bu indirimler günün sonunda. :D

2025-10-15 Güncellemesi:

Yorumlar yayınlandı. Yani iki gün sürdü diyebiliriz. Puanlar da tanımlandı ve hemen çek ürettim.

Son düzenleme:
Amazon Prime aylık 50 TL hocam. O yüzden benim için değerli bu indirimler günün sonunda. :D

2025-10-15 Güncellemesi:

Yorumlar yayınlandı. Yani iki gün sürdü diyebiliriz. Puanlar da tanımlandı ve hemen çek ürettim.
Gerçekten hızlı olmuş. Sanırım benim iade süremin geçmesini beklediler.

Çok bir işime yaramadı çünkü resmen bugün sipariş vermek için açık sekmeyi yenilediğimde stok bitmişti. 2 aydır bekliyordum. 120 TL indirim yapayım derken kendimi ayağımdan vurdum.