Bot olarak algılamış da olabilir. Böyle oto sistemi düştüysen, çıkması da zor oluyor. Twitter'da benzerini yaşadım. Hesap 1-2 ay sonra ancak kendine geldi. Yorumu göndersen bile otomatik siliyordu veya uyarı veriyordu. Belki yorum yapmayı azaltabilirsin.
Yanlış algılamayın ama her şeye yorum yapacak kadar da kendinizi yormayın. Ben çoğu videoyu izleyip geçiyorum, yorum kısmına bulaşmıyorum bile. Çok tartışmak, konuşmak, yazışmak da bir yerden sonra zihinsel olarak da yorar. İnanın çoğu şey için buna değmeyeceğini anlıyorsunuz.
Yaş aldıkça bunu daha çok fark ediyorsunuz. Kendinizi inanın bomboş tartışmalar için yormayın. YT'da yorumlar öne çıkmayı artırdığından, çoğu kanal bildiği şeylerde bile sırf size yorum yazın diye pas atıyor veya ragebait denilen şeyi yapıyor. Yani siz yorum yapın diye, rahatsız olacağınız bariz şeyi bilerek söylüyor.
Mesela teknoloji kanallarının YT yorumlarında bazen insanlara yardım ediyorum. Ama çok uzayacaksa forumlara yönlendiriyorum. Çünkü forumlarda bu tarz oto denetim sistemleri yok.