NeonCircuit

Uzman
Ya ben bunu son 2-3 senedir fark ediyorum. YouTube git gide arayüzü takılmaya kasılmaya başladı sanki. Özellikle de bilgisayarda. Kullandığım eklentilerden mi diyorum, yok. Shorts'lara giriyorum, geri çıkıyorum. Takılmalar ve yavaşlamalar oluyor. Habire güncellemeler getiriyorlar, ondan mı kaynaklı bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen hocam. Acaba tarayıcı mı değiştirmeliyim Chrome yerine, bu tarayıcıları mı kullansam?
Tarayıcılar şiştiğinde de kasma yapıyor hocam. Brave mesela yoğun kullandığım için her ay şişiyor ve geçmişi silip sıfırlamak zorunda kalıyorum. Floorp'da henüz öyle sorunlar yaşamadım. 2 aydır kullanıyorum. Şimdilik memnunum.

YouTube bence eskisinden daha kullanışlı. Arayüz geliştirmeleri falan eskisinden çok daha iyi bana kalırsa. Ve Apple'ın liquid glass temasına çok iyi uyum sağlamış diye düşünüyorum. Nedense biraz ona uydurmaya çalışmışlar gibi geldi. iPhone, iPad veya Mac'ten kullanınca sistemle bütünleşik duruyor epey, butonlar vs. Ayrıca yorumların video tam ekran iken gösterilebilmesi de çok hoşuma gitti. Ben şikayetçi değilim, bir sorun da yaşamıyorum.