Detaylar
Kim cevapladı?KakaoluKekAdam
Yetkin
2 Adımlı doğrulama aç bide USB ile PC'yi format at Google Hesap > Güvenlik > Cihazlarınız burdan tanımadığın bir cihaz varsa oturumu kapat.
nomad.aka
Uzman
Hocam Myaccount'a girin. Oradan gizlilik, ardından aşağı inip cihazlarınıza girin tanımadığınız bütün cihazları çıkarın. Telefon modelleri yazıyor zaten anlarsınız oradan.
Gece
Üstün
- Şüpheli üçüncü taraf uygulamalarının Google hesabınızla olan ilişiğini kesin: Üçüncü taraf uygulamaları ve hizmetleri - Google Hesabım
- Eğer şifrenizi değiştirdikten sonra yapmadıysanız, oturumun açık göründüğü bilinmeyen cihazlarda oturumunuzu kapatın: Cihazlarınız - Google Hesabım
2 adımlı doğrulama aç bir de USB ile PC'yi format at Google hesap > güvenlik > cihazlarınız buradan tanımadığın bir cihaz varsa oturumu kapat.
2 adımlı doğrulama açık cihaz konusuna gelirsek 1 tanesinde oturum açık o da bu cihaz PC hesabımı durdurmuştum.
Sadece NVIDIA hesabım açıktı onu da kapattım.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Bide PC'yi format attın mı yoksa ayarlardan sıfırladın mı?2 adımlı doğrulama açık cihaz konusuna gelirsek 1 tanesinde oturum açık o da bu cihaz PC hesabımı durdurmuştum.
Sadece NVIDIA hesabım açıktı onu da kapattım.
Usb ile format attım usb başka bir bilgisayardan hazırladım.Bide PC'yi format attın mı yoksa ayarlardan sıfırladın mı?
UGh
Dosya Ekleri
KakaoluKekAdam
Yetkin
Bi BitDefender tam tarama yapın ondan sonrada Malwarebytes.Usb ile format attım usb başka bir bilgisayardan hazırladım.
UGh
Short kullanmıyorum sadece video izlemek için.Shorts kaydırırken 2 sn bile yayın açılsa izleme geçmişinde gözüküyor. Shorts izliyorsanız bundan dolayı olabilir.
Deniyeceğim.Bi BitDefender tam tarama yapın ondan sonrada Malwarebytes.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-