Selamlar, 1.5 yıldır YouTube'a içerik üretiyorum. Son zamanlarda abone sayım ve izlenmelerimde bir düşüş fark ettim, kanalım yavaş büyüyor gibi hissediyorum. Acaba bir şeyi yanlış mı yapıyorum? Aşağıda kanalımın linki var, anlayan arkadaşlar bakabilirse çok sevinirim.
YouTube'u bıraktım deyip devamında video koyman garip geldi. Click bait işleri sevmem. Ayrıca kanala düzgün bir açıklama yapmanı öneririm. 1K abone ile kimse sponsorluk için sana yazmayacak, emin ol.
Minecraft videoları yapıyorsun. Senin videolarını izleyecek kitle okuma yazması olmayan olsa bile bunu video izlerken kullanmayan "motor refleksi" ile video seçen çocuklar. Dolayısıyla videolarının konusunu yazı ile değil de kapak üzerinden görsel olarak anlatsan, ilgi çekici tasarımlar yapsan daha mantıklı. Ayrıca 2024 yılında let's play tipi ham oyun videosu yüklemenen yeni bir kanal için sürdürülebilir olduğunu düşünmüyorum.
Videolarınız birkaçını izledim, her video da farklı abone ol animasyonları kullanmışsınız size tavsiyem sabit bir animasyon kullanmanız.
Bunun için Onur Naci Öztürklerin Spunkram library paketine bakabilirsiniz aynı zamanda Envato elements sitesinde de After Effects için işinize yarayabilecek animasyonlar bulunmakta, tabii o site de bulunan proje dosyalarını indirebilmek için siteye aylık para vermeniz lazım.
Nelere geliştirme yapabilirim? Profil fotoğrafım, kapak fotoğraflarım ve başlıklarım nasıl görünüyor? Yakın zamanda webcamli videolara başlamayı planlıyorum. Arada kanala vlog da atmayı düşünüyorum. İki tane vlog denemesi yaptım ama kanala atmadım. Ayrıca, yakın zamanda mikrofon alacağım çünkü ses kalitem kötü gibi.
YouTube'u bıraktım deyip devamında video koyman garip geldi. Click bait işleri sevmem. Ayrıca kanala düzgün bir açıklama yapmanı öneririm. 1K abone ile kimse sponsorluk için sana yazmayacak, emin ol.
YouTube'u bıraktım şakasını herkes yapıyordu bende yapayım dedim ama izlenmedi.
Modlu Survival serisine başlamak istiyorum Minecraft'ta mod kurunca OBS ile kayıt alırken kayıt donuyor ve imleç gözükmüyor tam ekranda öyle bir sıkıntımda var bir türlü çözemedim.
Thumbnailler çokta kötü değil ama daha çok dikkat çekecek halde yapmanı öneririm. Videonun tıklanması için önemli bir adımdır bu. Ayrıca, daha dikkat çekecek bir kanal banner'ı yapmanı öneririm.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Öneri ve eleştirilerinizi göz önünde bulundurarak yeni içerikler üreteceğim. Ayrıca, kanalımda bir çekiliş yapıyorum; Logitech G102 hediye ediyorum. İhtiyacı olanlar katılabilir. Herkese iyi forumlar!