Motovlog kanalı açtım şu an kanalım yeni daha 8 abonem var.
Detaylar
Kim cevapladı?Neyi değerlendirmemizi bekliyorsun? Saçların güzelmiş.Motovlog kanalı açtım şu an kanalım yeni daha 8 abonem var.
Neyi değerlendirmemizi bekliyorsun? Saçların güzelmiş.
Nasıl duruyor kanal hocam sence yani teşekkürler bu arada.
- Makaleler
- 23
Samimi duruyor. Begendim.
Daha profesyonel olabilir bence, Şuan bir YouTube kanalından ziyade Instagram profili gibi duruyor. YouTube bence biraz daha profesyonellik istiyor diye düşünüyorum.Nasıl duruyor kanal hocam sence yani teşekkürler bu arada.
Captain Levi
Yetkin
Amatör duruyor ama başlangıç için normal. Şu an çok değerlendirilecek bir yanı yok, az video var zaten. En az 6 ay gerekli değerlendirmek için.
Teşekkürler.
Daha profesyonel olabilir bence, şu an bir YouTube kanalından ziyade Instagram profili gibi duruyor. YouTube bence biraz daha profesyonellik istiyor diye düşünüyorum.
Evet hocam zamanla artık.
Amatör duruyor ama başlangıç için normal. Şu an çok değerlendirilecek bir yanı yok, az video var zaten. En az 6 ay gerekli değerlendirmek için.
Evet hocam ama bir başlangıç yaptık.
Art The Clown
Üstün
Hocam nick değiştirmeni öneririm daha özgün bir şey olursa daha iyi olur crazy motorcu 2012 Facebook veletlerin Nickname'i gibi bir şeydi daha yaratıcı ve özgün bir kullanıcı adı iyi olur.
Bu doğrultuda, profil fotoğrafı olarak kendi fotoğrafınız yerine sizi temsil eden bir avatar kullanmak, videolara özel dikkat çekici kapak fotoğrafları (thumbnail'lar) eklemek ve kanal banner'ını daha uyumlu bir renk paletiyle doğru en boy oranında yeniden tasarlamak gibi iyileştirmelerle kanalınızın çok daha profesyonel ve çekici bir kimliğe bürüneceğine inanıyorum, başarılar.
Not: Şahsi tavsiyem kanalın adını değiştirmeniz hatta öneri sunmak istiyorum
Street Ronin: Şehirdeki yalnız savaşçı (motorcu) imajı gibisinden algılanabilir. Ek olarak Ronin, efendisiz kalmış Samuray. Yalnız Samuraylara denir. Bir katana gibi Asfaltı yarıp geçerken "Street Ronin" ismi çok yakışacaktır diye düşünüyorum.
Bu doğrultuda, profil fotoğrafı olarak kendi fotoğrafınız yerine sizi temsil eden bir avatar kullanmak, videolara özel dikkat çekici kapak fotoğrafları (thumbnail'lar) eklemek ve kanal Banner'ını daha uyumlu bir renk paletiyle doğru en boy oranında yeniden tasarlamak gibi iyileştirmelerle kanalınızın çok daha profesyonel ve çekici bir kimliğe bürüneceğine inanıyorum, başarılar.
Not: Şahsi tavsiyem kanalın adını değiştirmeniz hatta öneri sunmak istiyorum
Street Ronin: Şehirdeki yalnız savaşçı (motorcu) imajı gibisinden algılanabilir. Ek olarak Ronin, efendisiz kalmış Samuray. Yalnız Samuraylara denir. Bir katana gibi Asfaltı yarıp geçerken "Street Ronin" ismi çok yakışacaktır diye düşünüyorum.
Hocam banner resmi biraz kötü kabul ediyorum banner resmi yapacak arkadaş arıyorum benim için zahmet olmasa. İsim konusunda değiştirebilirim ileride dediğiniz nick gayet güzel.
Hocam nick değiştirmeni öneririm daha özgün bir şey olursa daha iyi olur crazy motorcu 2012 Facebook veletlerin Nickname'i gibi bir şeydi daha yaratıcı ve özgün bir kullanıcı adı iyi olur.
Bakalım ilerdeki günlerde değişikliğe gidebilirim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-