Reklam değildir! Eğer ki bir hatam varsa söyleyin. Editim çok iyi değil nasıl gelişebilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?TheWalkingDead
Uzman
İnternette edit videoları izle bol bol. Programları daha iyi kullanmayı öğren , yapay zeka ile tasarım üretmeyi öğren. Photoshop vb öğren gelişirsin zamanla.
Batur
Başarılı
Kardeşim yaşın daha ufak ilerde eğer tutmazsa pişman olabilirsin kendini daha arka planda bulundurup videoları ön plana çıkar. Mesela oynadığın bir oyunda vuruşları klip alıp edit yapabilirsin.Reklam değildir! Eğer ki bir hatam varsa söyleyin. Editim çok iyi değil nasıl gelişebilirim?
Çok ta ufak değilim, 14 yaşındayım.Kardeşim yaşın daha ufak ileride eğer tutmazsa pişman olabilirsin kendini daha arka planda bulundurup videoları ön plana çıkar. Mesela oynadığın bir oyunda vuruşları klip alıp edit yapabilirsin.
Aslında algoritmamda iyi hatta baz ünlü youtuberlar gibi yapıyorum.
CapCut iyi mi? (Pro olarak)İnternette edit videoları izle bol bol. Programları daha iyi kullanmayı öğren, yapay zeka ile tasarım üretmeyi öğren. Photoshop vb öğren gelişirsin zamanla.
Son düzenleyen: Moderatör:
Batur
Başarılı
pişman olabilecek kadar ufaksın
Yüzüm yok. Shorts videolara baktınız mı veya ilk videolarıma? Ona göre daha iyi bir tavsiye alayim sizlerden.Pişman olabilecek kadar ufaksıniçerik yapmayı bırakma sevdiğin işin peşinden tut ve gelişmeye devam et ama tavsiyem sesin ve yüzün olmadan yapmaya çalış.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ki içerik üretmeyi seviyorsan, bir izleyicinin ilk dikkat ettiği kısımlardan öneriler vereceğim, photoshop öğren, gemini, chatgpt gibi yapay zekaları ufak tefek hayatına katıp videolarının thumbnail şablonlarını onlara yaptırıp sonra kendine göre düzenle, sonra genel olarak seninle aynı konsepti yapan yabancı kanalları izle, eline gerekirse defter kalem alıp onların iyi yaptığı şeyleri, senin de yapman gerektiğini düşündüğün şeyleri not al, başıkların konusunda da yapay zekalardan yardım alabilirsin.
Eğer ki içerik üretmeyi seviyorsan, bir izleyicinin ilk dikkat ettiği kısımlardan öneriler vereceğim, Photoshop öğren, Gemini, ChatGPT gibi yapay zekaları ufak tefek hayatına katıp videolarının thumbnail şablonlarını onlara yaptırıp sonra kendine göre düzenle, sonra genel olarak seninle aynı konsepti yapan yabancı kanalları izle, eline gerekirse defter kalem alıp onların iyi yaptığı şeyleri, senin de yapman gerektiğini düşündüğün şeyleri not al, başıkların konusunda da yapay zekalardan yardım alabilirsin.
Hayalim iyi bir YouTuber olmak. Bir de Minecraft videolarında iyi para var mış.
Türk kitle elde edeceksen, hedefin ona yönelikse para işini bence unut ya... Sponsorluklar dışında gelir elde etmek istersen, Türkiye cpm'leri yerlerde...Hayalim iyi bir YouTuber olmak. Bir de Minecraft videolarında iyi para var mış.