Çözüldü YouTube kanalının incelenmesi ne kadar sürer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    youtube
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
104
Yer
İstanbul
AdSense PIN olayını nihayet halettim. "YouTube için AdSense hesabını başarıyla bağladınız" diyor artık. Öte yandan şimdi de kanalın para kazanma durumunun incelenmesi lazımmış ve bu bir ay sürebilirmiş diyor

Gerçekte ne kadar sürüyor bilen var mı?

Bende 2 hafta sürmüştü ama duruma bağlı.

Zamanında 6 aya kadar çıkıyordu ama şu an genelde 30 gün içinde oluyor.

Gerçekte ne kadar sürüyor bilen var mı?
Hocam net bir tarih yok maalesef. Kanaldaki video & içerik sayısına ve YouTube'daki iş yüküne göre değişiyor. Ters bir durum olmazsa en geç bir ay içinde tamamlarlar, ama hızlıca mı yoksa yavaş yavaş mı bilmiyorum.

Birisi bir ara YouTube Creator Support'a feedback atıp başka bir şey yapıp yapmaması gerektiğini sorarak süreyi çok kısalttığını söylemişti. Bulup geldim.

Son düzenleme:
Tamamen Google keyfine bağlı. Bazen 1 haftada onaylanır, bazen 1 ayda onaylanmaz. İçerik sayısı vb bunu hızlandırıyor tabii.

Son düzenleme:
Techolay videoları keşke önerilenler kısmında gözükse. Bu sayede daha çok insanın izlemesine vesile olur ama işte youtube sorunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…