Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
104
Yer
İstanbul
AdSense PIN olayını nihayet halettim. "YouTube için AdSense hesabını başarıyla bağladınız" diyor artık. Öte yandan şimdi de kanalın para kazanma durumunun incelenmesi lazımmış ve bu bir ay sürebilirmiş diyor :)

Kanalınızın incelenmesini bekleyin​

YouTube, YouTube para kazanma politikaları ile uyumlu olduğundan emin olmak için kanalınızı inceler. Kararı genellikle bir ay içinde e-postayla bildiririz. Bu adım, ilk iki adım tamamlandıktan sonra otomatik olarak başlar.

Gerçekte ne kadar sürüyor bilen var mı?

AdSense pın olayını nihayet halettim. "YouTube için AdSense hesabını başarıyla bağladınız" diyor artık. Öte yandan şimdi de kanalın para kazanma durumunun incelenmesi lazımmış ve bu bir ay sürebilirmiş diyor :)

Bende 2 hafta sürmüştü ama duruma bağlı.

Hocam net bir tarih yok maalesef. Kanaldaki video & içerik sayısına ve YouTube'daki iş yüküne göre değişiyor. Ters bir durum olmazsa en geç bir ay içinde tamamlarlar, ama hızlıca mı yoksa yavaş yavaş mı bilmiyorum.

Birisi bir ara YouTube Creator Support'a feedback atıp başka bir şey yapıp yapmaması gerektiğini sorarak süreyi çok kısalttığını söylemişti. Bulup geldim.

1712171918913.webp

Son düzenleme: