xalvorath

Yetkin
Yer
İstanbul/Eyüp
Geçen gördüm reklam engelleyici kulanınca bilerek yavaşlatıyorlar diye, kullanırken de farkına varıyorum videolar geç açılıyor, ana ekrana geldiğimde 3 nokta olan kısım geç falan geliyor. Premium kullan diyen olabilir ama açıkçası benim hak etmeyen bir platforma bağış yapacak halim yok, 70 yıldır YouTube kullanıyorum hala bana gelip aptal aptal alakasız video öneripte benden para beklemesinler ki onu da çözdüm bir video açtığım zaman kenardaki videolardan 3. olan her zaman alakasız 3 izlenmeli videolar.

YouTube bugün tekel olmasaydı bu politikaları takip eder miydi çok merak ediyorum.

Hiç zannetmiyorum, tekel piyasada 20 yıldır var ama hâlâ video önerisi yapamıyor gerçekten inanılmaz bir şey ya. Anlam veremediğim şey şu bu tüm uygulamalarda geçerli, yıllar geçmiş ama hala birçok şeyi düzgün yapamıyorlar. Instagram hesabımda sadece ve sadece mizah içeren şeyler beğeniyorum adam gidip karşıma cıbıldak kadın çıkarıyor hayır güzel de değil en nefret ettiğim fizik tipleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gördüm reklam engelleyici kulanınca bilerek yavaşlatıyorlar diye, kullanırken de farkına varıyorum videolar geç açılıyor, ana ekrana geldiğimde 3 nokta olan kısım geç falan geliyor. Premium kullan diyen olabilir ama açıkçası benim hak etmeyen bir platforma bağış yapacak halim yok, 70 yıldır YouTube kullanıyorum hala bana gelip aptal aptal alakasız video öneripte benden para beklemesinler ki onu da çözdüm bir video açtığım zaman kenardaki videolardan 3. olan her zaman alakasız 3 izlenmeli videolar.
Alternatifin yok kullanmaya mecbursun.😂

Alternatifin yok kullanmaya mecbursun.😂

Öyle vallahi, kullandığım platformanların aptal olmasına alıştım artık ve açıkçası bu firmaların bu işlere bakan bir ekibi olmadığını düşünüyorum çünkü bu resmen dalga geçmek.

YouTube - Google Chrome 3.05.2024 10_36_14.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube kullanmıyorum daha arayüz sorunlarını bile bitirmediler bir canlı yayında 10 dakikada bir reklam olmaz.

Canlı yayın dışında newpipe kullanıyorum YouTube çekilecek dert değil arayüzü sorunlu desen sorunlu birde premium olayını çıkardılar o gün bugündür reklamlar 3 4 kat arttı.

Parayı hak ediyor açıkçası benim için ama kimin ne kadar kullandığına göre değişir bende premium var hızı normal muhtemelen premium olmadığı içindir.