Selam,
Bugünkü rehber konumuz, "YouTube Music nasıl daha iyi hale getirilir" olacak.
Bunu iki adet Chromium eklenti ile yapacağız. Yani bu eklentileri Chromium tabanlı tarayıcılarda kullanabilirsiniz.

Merak edenler için, YouTube Music arayüzümüz bu eklentiler sayesinde bu şekilde gözükecek. Beğendiyseniz devam edelim!

Ekran görüntüsü 2025-05-15 193418.webp

Gördüğünüz gibi modern ve süre uyumlu şarkı sözleri ekranda. Ayrıca daha küçük şarkı / albüm kapağı da göze daha çok hitap etmesini sağlıyor arayüzün.

Şarkı sözleri ve modern arayüz eklentisi:

Modern arayüz eklentisi ve kapak - arayüz dinamik renk uyumu eklentisi:

Aslında birinci eklentide de bu özellik mevcut ancak bu eklenti bunu daha belirgin yapıyor.

Bu arada şarkı zevkim nasıl? (:
Şaka bir yana, incelediğiniz için sağ olun!
Dilerim faydası olmuştur, sizi canı gönülden seviyorum.
Ayarlar varsayılana yakındır, sadece ikinci eklenti de "Görselleştirenler" kısmını ben kapattım.

Selam,
Bugünkü rehber konumuz, "YouTube Music nasıl daha iyi hale getirilir" olacak.
Bunu iki adet Chromium eklenti ile yapacağız. Yani bu eklentileri Chromium tabanlı tarayıcılarda kullanabilirsiniz.

Merak edenler için, YouTube Music arayüzümüz bu eklentiler sayesinde bu şekilde gözükecek. Beğendiyseniz devam edelim!

Eki Görüntüle 148277

Gördüğünüz gibi modern ve süre uyumlu şarkı sözleri ekranda. Ayrıca daha küçük şarkı / albüm kapağı da göze daha çok hitap etmesini sağlıyor arayüzün.

Şarkı sözleri ve modern arayüz eklentisi:

Modern arayüz eklentisi ve kapak - arayüz dinamik renk uyumu eklentisi:

Aslında birinci eklentide de bu özellik mevcut ancak bu eklenti bunu daha belirgin yapıyor.

Bu arada şarkı zevkim nasıl? (:
Şaka bir yana, incelediğiniz için sağ olun!
Dilerim faydası olmuştur, sizi canı gönülden seviyorum.
Ayarlar varsayılana yakındır, sadece ikinci eklenti de "Görselleştirenler" kısmını ben kapattım.

YouTube Music ayarları çok kısıtlı, rehber yararlı teşekkürler.