İnceleme YouTube Music neden Spotify'dan daha iyi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 105
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
2 uygulamanın ses kalitesi aynı sayılır. Farklı diyenler, Spotify dinlerken Logitech YouTube Music dinlerken camidy kullanıyor herhalde.

Her şey "Kbps" denen değerler ile bitmiyor maalesef. YouTube sesleri daha iyi işliyor.

2 farklı cihazda farklı kulaklıklarla denedim. Her türlü Spotify daha iyi. Sesler çok düz çıkıyor. Baslar bence yeterli doygunluğu veremiyor. Ayrıca mono ses özelliği yok ve sağ sol kulaklık dengesi berbat. 5tl'ye spotify 25tl'ye youtube kullanıyorum.(öğrenci+ papara) Bana kalırsa youtube video işine devam etsin.

2 uygulamanın ses kalitesi aynı sayılır. Farklı diyenler, Spotify dinlerken Logitech YouTube Music dinlerken camidy kullanıyor herhalde.
En iyi ses kalitesi Deezer'da var. Karşılaştırınca bunu gördüm ben.

En iyi ses kalitesi Deezer'da var. Karşılaştırınca bunu gördüm ben.

Onun da güzel hocam. Ben müzik indireceğim zaman oradan indiriyorum. Deemix sayesinde. Müziğin Sesleri net ve güzel çıkıyor.

Spotify ile bağlı bir de. Listeme eklediğim şarkıları orada Deezer üzerinden indiriyorum direkt MP3 olarak. Sesleri net ve güzel çıkıyor farklı Player ile dinleyince.

Bana YouTube Music'in arayüzü karışık geliyor ondan Spotify'dan devam.

Equalizer falan kullanın düz kulaklığı tak dinle olmaz ki? Bunun bas Boost'u var netlik ayarı var. Kendi kulağınıza göre illa bir ayar yaparsınız. Bende Spotify kullandım öncesinde hiçbir fark yok hatta YT Music daha iyi geldi kulağıma övmek için söylemiyorum.

Benim gibi Youtube premium uyeleri icin music bastan galip geliyor zaten. Ses seviyelerine yorum yapamam ama premium kullanan adam icin her turlu Youtube music bas tacidir. Hemen hemen ayni seyleri yapabildigin platforma ayrica para vermeyi kimse istemez sanirim.

Bilgisayarda uygulama diye Electron koyuyorlar. Sitenin aynısı. Mobilde de yine özünde JS olan bir şeyler.
Hocam merakımdan soruyorum, bir şeylerin JS ile çalışması neden kötü? Electron'un genel memory leak sorunu var ona biliyorum da, JS'nin sorunu nedir?

Ben Youtube Premium varken bile Spotify APK kullandım. Bana özel sorun olabilir kaç defa sil yükle yapmama rağmen müzik arka planda çalıyor sonra 1 dakika içinde duruyor.

Ayrıca ben hangisi bana bedava üyelik verirse onu kullanıyorum Youtube bitti şu an Spotify verdi onu kullanmaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…