Şimdi aklıma geldi de Spotify'da ses kalitesi ayarlanabiliyor, her ne kadar fark edip etmediğini tam kestiremesem de Çok Yüksek'te nasıldır acaba YT Music'e göre? Eğer siz bu ayarda karşılaştırmadıysanız diye belirteyim dedim. Ben bilgisayarda Çok Yüksek'te dinliyorum, gayet memnunum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Etki ediyor, biraz iyileşme var. Ayrıca ses kalitesine Dolby Atmos gibi şeyler de etki ediyor yani tamamen kontrollü bir karşılaştırma mı?Şimdi aklıma geldi de Spotify'da ses kalitesi ayarlanabiliyor, her ne kadar fark edip etmediğini tam kestiremesem de Çok Yüksek'te nasıldır acaba YT Music'e göre? Eğer siz bu ayarda karşılaştırmadıysanız diye belirteyim dedim. Ben bilgisayarda Çok Yüksek'te dinliyorum, gayet memnunum.
Şimdi aklıma geldi de Spotify'da ses kalitesi ayarlanabiliyor, her ne kadar fark edip etmediğini tam kestiremesem de Çok Yüksek'te nasıldır acaba YT Music'e göre? Eğer siz bu ayarda karşılaştırmadıysanız diye belirteyim dedim. Ben bilgisayarda Çok Yüksek'te dinliyorum, gayet memnunum.
Düşükle çok yüksek arası fark çoğu şarkıda hissediliyor.
Daha iyi mi bilmem ama premiumun hakkını daha çok vermek için YT Music kullanmaya başladığımdan beri Spotify kullanmıyorum.
- Makaleler
- 3
128 ustu sadece flex ne demek? Neymis o ozel teknoloji?128 üstü zaten sadece flex, başka bir şey değil. YouTube özel bir teknoloji ile sesleri daha iyi kulağa yansıtıyor.
Ek olarak YT Music iade ücretinize el koyuyor 
Hehaje
Başarılı
- Makaleler
- 1
Ben Apple Music kullanıyorum ama bu işin en iyisi bence Tidal'dır. Adamlara ödeme yapamadığımdan Apple'a geçtim.
Apple Music Android uygulaması şu an nasıl?
Ben bozuk diye Deezer geçmistim.
Seraphenthia
Yetkin
Ben onu bunu bilmem. YouTube premium'u bilgisayarda ücretsiz, Spotify'ı telefonda 5 TL'ye kullanıyorum. 40 TL YouTube'a neden vereyim?
Bir mevzu var ki konu yanlış ve Spoti'nin kalitesi daha iyi.Şimdi aklıma geldi de Spotify'da ses kalitesi ayarlanabiliyor, her ne kadar fark edip etmediğini tam kestiremesem de Çok Yüksek'te nasıldır acaba YT Music'e göre? Eğer siz bu ayarda karşılaştırmadıysanız diye belirteyim dedim. Ben bilgisayarda Çok Yüksek'te dinliyorum, gayet memnunum.
Konu yanlış belki ama isteyen keyfine göre kullansın. Kişi hangisinde mutluysa o iyidir. Tartışmak manasız.Bir mevzu var ki konu yanlış ve Spoti'nin kalitesi daha iyi.