İnceleme YouTube Music neden Spotify'dan daha iyi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 105
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Konu yanlış belki ama isteyen keyfine göre kullansın. Kişi hangisinde mutluysa o iyidir. Tartışmak manasız.
Orası doğru fakat yt gerçekten düşük kalite veriyor. Tabi anlayana biraz da, ben gerçekten kaliteli ekipmanla dinlemediğim sürece sallamam fakat dinleyen olacak.
275kbps ile 320 arası farkı anlayacak babayiğitlere de selam olsun.

Hiçbir sıkıntısı yok. Bug veya çalışmayan bir şeyi yok yıllardır kullanırım.

Ben dolu bugla karşılaşmıştım. Sonra playlistimi geçirmek için de Tune my Music kullancaktım. Hesap giriş yerinde DRM vardı. (Sadece iPhone cihazlarda çalışıyor.) Diğer türlü giriş yöntemi ise direkt bozuktu. Ondan sonra sinirlenip silmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğrudur hocam. Ben aslında Tidal kullanıyordum ama aniden ödemeyi kabul etmemeye başlayınca bıraktım. O sıralar zaten Apple kullanıyordum sonradan Android'e geçince yine Apple Music kullanmaya devam ettim. Şu an uygulama neredeyse IOS tarafından hızlı güncelleniyor. Tekrar şans verin derim.

Mobilde ücretsiz olarak YouTube Music tercih ediyorum. Spotify'ın ücretsizi kısıtlı olmasından ötürü kullanamıyorum. Ama playlistler için genelde Spotify'i tercih ediyorum ve üzerinden beğendiklerimi YouTube Music'e aktarıyorum. İşimi görmesi yeterli.

Tune my Music sitesi ile playlistlerimi geçirmeye çalışıyorum ama Apple ID girişi sadece Apple cihazlar için.

Hayatımda hiç Spotify kullanmadım. Kullanacağımı da sanmıyorum. Hiç denecek kadar az müzik dinleyen birisiyim. Hâli hazırda YouTube Premium kullandığım için arada da YouTube Music kullanıyorum. Bana yeterli oluyor.

ses kalitesi olarak katılmadığımı söyleyebilirim. az şarkı dinleyen biriyim ama zamanında iki taraftan da premium üyesi olup denemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…