Anlıyorum hocam, ancak bunu bize kağıt üstünde kanıtladığınız zaman gerçek bir "İnceleme" olur.
Kağıt üzerinde Spotify "kbps" açısından daha iyi ama YT Music'de OPUS teknolojisi var. Yani internet ne kadar kötü olursa olsun her türlü kaliteli müzik dinliyorsunuz.

Spotify Premium üyeliğim de var, Youtube Premium'da. Spotify bence kişiye özel listeler yapma konusunda daha başarılı.
Özel listelerde Spotify daha başarılı ama YT Music dinlediklerinize ve YouTube'da izlediklerinize göre size adapte oluyor. Bir şarkı açtığınızda arkasından çalacak şarkılar dibine kadar hesaplanıyor.

Özel listelerde Spotify daha başarılı ama YT Music dinlediklerinize ve YouTube'da izlediklerinize göre size adapte oluyor. Bir şarkı açtığınızda arkasından çalacak şarkılar dibine kadar hesaplanıyor.
Aktif kullanıyorum ama ben memnun değilim nedense hep aynı döngü içerisinde döndüğümü hissediyorum. Spotify'da öyle değildi.

Spotify 40 lirana olana kadar Spotify kullanıyordum. 40 TL olunca dedim orda dur YouTube Premium aile planıyla çok daha ucuza çok daha hizmet veriyor ben ona geçiyorum dedim.

Spotify'ın şu an YT musicten tek iyi yanı uygulama olarak daha hızlı olması. Başka bir artısı falan yok.

YouTube Müzik güzel. Daha önce Apple Müzik kullanmıştım, eski araç Toros gibi hantal çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de farklı hizmetler ve içerik sunuyor. Bunun için de neredeyse bedava denilebilecek bir fiyatlandırma kullanılıyor. Arayüzünün güzelliği sebebiyle iPhone’umda ve MacBook’umda müzik dinlemek için Spotify kullanıyorum ama korsan arşivlerden bile YouTube’a video yüklenebildiği için bazen çeşitlilik için YouTube’a baktığım da oluyor. YouTube’u genellikle eğitici videolar için kullanıyorum. Müzik seçmek ve dinlemek için arayüzü bence berbat.

İkisi de farklı hizmetler ve içerik sunuyor. Bunun için de neredeyse bedava denilebilecek bir fiyatlandırma kullanılıyor. Arayüzünün güzelliği sebebiyle IPhone'umda ve MacBook'umda müzik dinlemek için Spotify kullanıyorum ama korsan arşivlerden bile YouTube'a video yüklenebildiği için bazen çeşitlilik için YouTube'a baktığım da oluyor. YouTube'u genellikle eğitici videolar için kullanıyorum.

Evet ama konu YouTube vs Spotify değil YouTube Music vs Spotify.