abdullah53
Başarılı
Telefondan aynı şarkı aynı kulaklık yüksek ayarda denedim ama Spotify basslar daha iyi, PC'de belki YouTube daha iyidir deneyeyim birazdan.
Aslında playlist taşımada kolaylaştı. İnternette aktarma yapabilen siteler mevcut artık.2018'den beri Spotify kullanıyorum. Playlistimi YouTube Music'e taşımamı gerektirecek bir sebep dahi göremiyorum. O yüzden sonuna kadar Spotify...
www.tunemymusic.com
Bir ürün daha uzun süredir piyasada diye iyi olmuyor. Spotify'dan bahsetmiyorum, bu her şey için geçerli. Valorant çıkarken de CS eski oyun, bir şey olmaz dediler ve şu an CS'yi oyuncu sayısında ikiye katlıyor.YT Music androidse Spotify Apple'dır. Her türlü daha uzun süredir var ve daha iyi.
Eskiden Eminem şarkılarının bazıları düz YT'de olduğu gibi sansürlüydü ama bu sansür Spotify'da yoktu, ondan bahsediyorum.
Şu an sansür yok. Eğer hesap 18 yaş altı hesapsa ya veli izni istiyor, direkt açmıyor veya bazen sansürlü halde açıyor. "E" ile değerlendirilmiş şarkılarda durum böyle.Eskiden Eminem şarkılarının bazıları düz YT'de olduğu gibi sansürlüydü ama bu sansür Spotify'da yoktu, ondan bahsediyorum.
Bir ürün daha uzun süredir piyasada diye iyi olmuyor. Spotify'dan bahsetmiyorum, bu her şey için geçerli. Valorant çıkarken de CS eski oyun, bir şey olmaz dediler ve şu an CS'yi oyuncu sayısında ikiye katlıyor.