2018'den beri Spotify kullanıyorum. Playlistimi YouTube Music'e taşımamı gerektirecek bir sebep dahi göremiyorum. O yüzden sonuna kadar Spotify...
Aslında playlist taşımada kolaylaştı. İnternette aktarma yapabilen siteler mevcut artık.

Örnek:

YT Music androidse Spotify Apple'dır. Her türlü daha uzun süredir var ve daha iyi.
Bir ürün daha uzun süredir piyasada diye iyi olmuyor. Spotify'dan bahsetmiyorum, bu her şey için geçerli. Valorant çıkarken de CS eski oyun, bir şey olmaz dediler ve şu an CS'yi oyuncu sayısında ikiye katlıyor.

Eskiden Eminem şarkılarının bazıları düz YT'de olduğu gibi sansürlüydü ama bu sansür Spotify'da yoktu, ondan bahsediyorum.
Şu an sansür yok. Eğer hesap 18 yaş altı hesapsa ya veli izni istiyor, direkt açmıyor veya bazen sansürlü halde açıyor. "E" ile değerlendirilmiş şarkılarda durum böyle.

Hem referans monitörlerinde, hem referans kulaklıklarında, hem de TWS kulaklıklarda uzun süre müzik dinlemiş, dinleyen, dinleyecek olan biri olarak söylüyorum; Youtube Music bir çok yönden daha iyi. Kesinlikle LUFS daha yüksek. Bu sayede dinlenilen her şey kulağa daha iyi geliyor. Herkese çağrım bir an önce alışkanlıklarını terk edip Youtube Music'e geçmeleri yönündedir :)

Bir ürün daha uzun süredir piyasada diye iyi olmuyor. Spotify'dan bahsetmiyorum, bu her şey için geçerli. Valorant çıkarken de CS eski oyun, bir şey olmaz dediler ve şu an CS'yi oyuncu sayısında ikiye katlıyor.

Saçma bir bakış açısı. Uyumluluk konusunda çapraz platform konusunda her alanda Spotify daha üstün. Yıllardır işin içinde olmanın verdiği artılar…