Kesinlikle daha iyi değil. YT Music de değil. İkisi eşit. Sadece YT Music aynı kaliteyi daha yüksek seste veriyor. Bir de Bass'ları daha hissedilir.
Zaten tabiri caizse, kurulu düzeni olanın geçmesi için bir sebep yok. O kadar Playlist'i nasıl taşıyacaksın? Bir de YouTube algoritmasına müzik zevkini öğretmek var. Ama kısa dönem veya yeni kullanıcı YT Music kullanabilir.
Hem referans monitörlerinde, hem referans kulaklıklarında, hem de TWS kulaklıklarda uzun süre müzik dinlemiş, dinleyen, dinleyecek olan biri olarak söylüyorum; Youtube Music bir çok yönden daha iyi. Kesinlikle LUFS daha yüksek. Bu sayede dinlenilen her şey kulağa daha iyi geliyor. Herkese çağrım bir an önce alışkanlıklarını terk edip Youtube Music'e geçmeleri yönündedir
Değil mi? Kulaklarım beni yanıltmamış o zaman. Çünkü bir Spotify dinliyorum, riff olan şarkıları örneğin Zeig Dich, Deutchland, bir YT Music dinliyorum. YT Music daha temiz ve daha yüksek ses veriyor.
Kendimi bildim bileli her zaman Spotify kullanmışımdır ama son 3 yıldır bilgisayarda Youtube Music, telefonda ise Apple Music kulalnıyorum. Spotify'ın kalite ve şarkı keşfetme konusunda ne kadar zayıf olduğunu gördüm.
Bilgisayarla tanıştığımdan beri yüksek sesle şarkı dinlerim. Bilgisayarı açtığım gibi direkt kulaklığımı takıp, şarkı dinlemeye başlarım. Yüksek ses bağımlısı olduğum için bu zamana kadar kaliteli ve pahalı kulaklıkları da deneyimleme şansım oldu. Youtube Music şu anda bana göre en zengin kütüphaneye ve en iyi ses kalitesine sahip platformdur. Kullandığınız kulaklık farketmeksizin, ben şu an masaüstü bilgisayarımda Apple Earpods kullanmama rağmen ses beni o kadar tatmin ediyor ki. Yüksek ses olsun, şarkıların temiz dinlenişi olsun her türlü kullanıcıyı memnun ediyor. En basitinden örnek vermek gerekirse, oyun oynarken arkaplanda Youtube Music üzerinden şarkı dinliyorum ve kendi ses sayaçından şarkıyı sonlara doğru getirdiğimde bile şarkının sesi hiç azalmamış gibi geliyor.
4 senedir youtubemusic kullanıyorum Spotify'i yaklaşık olarak 1 yıl civarı kullanıştım, şahsen Spotify'in arayüz vb. konularda YouTube'dan daha önde olduğunu düşünüyorum. Ancak kütüphane olarak YouTube daha önde.
Herkes Spotify diye etrafta dolaşırken YT Music daha iyi derdim kimse de takmazdı hala da takmıyorlar.
Hani istediğim çoğu Çince şarkıyı dinleyememem ana sebep olsun ama yok yani bir türlü daha iyi denilen uygulamaya alışamadım. Telefona aimp indir, MP3 doldur dinle daha iyidir Spotify ile dinlemekten.
YouTube Music'te öyle mi açıyorum istediğim bir Çince şarkıyı, istediğim konser kaydını dinliyorum keyfime bakıyorum. Onu da geçtim parayı veriyorum müziğimi dinliyorum, reklamlarla uğraşmıyorum, video mideo indirebiliyorum.
Ayrıca Apple Music varken de Spotify'e para vermenin manası yok.