İnceleme YouTube Music Neden Spotify'dan Daha İyi?

Kullanmam çünkü YT Premium mecbur alıyorum, YT Music içinde geliyor ama yine de sorayım dedim. Dinleme zevkine göre şarkı önerme, Mix oluşturma gibi özellikleri, algoritması var mı?

Kullanmam çünkü YT Premium mecbur alıyorum, YT Music içinde geliyor ama yine de sorayım dedim. Dinleme zevkine göre şarkı önerme, Mix oluşturma gibi özellikleri, algoritması var mı?

Hem YouTube hem Spotify premium kullanıyorum. Bir ara YouTube Music denedim ama ses kalitesi hiçbir şekilde tatmin etmedi. Ayıca streo mantığından hoşlanmıyorum. Genel olarak fikirlerimi bu konumda belirttim. Dilerseniz okuyabilirsiniz.

İncelemene pek katılmıyorum. YouTube Music'in algoritması da gayet iyi. Ayrıca ses kalitesi olarak Spotify’dan iyi. Konuda stüdyo kulaklığıyla dinleyenler olduğunu söyleyenler var. Onlar bile YT Music diyor.

@Corvo Attano İncelemeyi şahsi fikirlerim üzerine yaptım ve sesler bana canlı gelmiyor. Şu an Anker P2İ kullanıyorum. Birkaç kulak üstünde de deneme fırsatım oldu. Şahsen fikrimi değiştirecek bir fark göremedim. Algoritma olarak YouTube'un playlistlerini beğenmiyorum ve insanların hazırladıkları da karmançorman oluyor. Spotify çok güzel kişiye özel playlistler oluşturuyor. Siz YouTube beğendiyseniz ne ala.

Youtube Music'i kaç zaman kullandınız?

@Corvo Attano 3 ay kullandım. Şarkıları en yüksek kalitede indirerek kullanıyordum. Son 1 aydır tekrar Spotify kullanmaya başladım.
İlginç. Ben de aksine Spotify’ın mix'leri beğenmiyorum Ki zaten bu tür şeyler kişisel deneyimdir. Yani seni eleştirmiyorum. Sadece yazın çok kesin ve katı olmuş.

Ben sırf YouTube Premium üyeliğim nedeniyle ek ücret ödemediğim için kullanıyorum ve gayet memnunum. Normalde olsa büyük ihtimalle Apple Music kullanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…