YouTube Music vs Deezer

Ben YT Music ile mutluyum ya. Ama bir tane eksik noktası var belki de ben bilmiyorum, müziği 5 ya da 10 saniye ileri geri sarma olayı yok, bana göre çok büyük bir eksik.
Mobilde bir sarki acin, kapak gorselinin ustunde parmaginizi sag tarafa iki kere tiklatirsaniz 10 saniye ileri, sol tarafa tiklatirsaniz 10 saniye geri alirsiniz. YouTube video ileri-geri sarma mantigi ile ayni.

Her turlu YT Music bu arada.

Mobilde bir sarki acin, kapak gorselinin ustunde parmaginizi sag tarafa iki kere tiklatirsaniz 10 saniye ileri, sol tarafa tiklatirsaniz 10 saniye geri alirsiniz. YouTube video ileri-geri sarma mantigi ile ayni.

Her turlu YT Music bu arada.
Teşekkür ederim ne iyi oldu valla. Ben bunu denemiştim ama kapak görselinin altından denediğim için olmamıştı

Kalite istiyorsan Deezer vs. degil Apple Music'e yoneleceksin. Sarki cesitliligi istiyorsan YT Music.

Eğer önerileri iyi olsa Apple Music ama çok kötü olduğu için YT Music kullanıyorum.

Deezer ise yine Apple Music gibi karışık bir öneri sistemine sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…