ExellionTR

Başarılı
Nays'ın %50 cashback kampanyasına denk gelince YT premium alayım dedim, YT mobil uygulamasından baktığımda bireysel fiyat ilk ay 0, diğer ay 105₺ yazıyor, tarayıcıdan baktığımda ise ilk ay 0, diğer ay 80₺ yazıyor. Bir hata mı var?

Screenshot_1.webp

Bu arada tarayıcıda yıllık seçeneği de gözüküyor, mobil uygulamada yok. Yıllık alınca 12 ay boyunca toplam 800 ₺ ( aylığı 66 ₺'ye denk geliyor ). Cashback her ay devam ederse Nays üzerinden aylık almak mantıklı gibi ama ileride cashback'i kaldırırlar mı veya bireysel aboneliğe zam gelir mi bilemiyorum.

Screenshot_2.webp

Son düzenleme:
YT mobil uygulamasından baktığımda bireysel fiyat ilk ay 0, diğer ay 105₺ yazıyor, tarayıcıdan baktığımda ise ilk ay 0, diğer ay 80₺ yazıyor. Bir hata mı var?

Google uygulama üzerinden alındığı zaman komisyon kesiyor, o yüzdendir.
80 TL üzerine yüzde 30 komisyon koyunca 104 TL'ye denk geliyor.

Google uygulama üzerinden alındığı zaman komisyon kesiyor, o yüzdendir.

Teşekkürler. Aylık bireysel mi önerirsiniz yoksa direkt yıllık olanı mı? Bu yıllık üyelik bir dönem kalkmıştı, yalnızca aylık alınabiliyordu diye birkaç yoruma denk gelmiştim.

Teşekkürler. Aylık bireysel mi önerirsiniz yoksa direkt yıllık olanı mı? Bu yıllık üyelik bir dönem kalkmıştı, yalnızca aylık alınabiliyordu diye birkaç yoruma denk gelmiştim.

Ben şahsen aylık kullanıyorum. Yıllık üyelik uzun kullanımda daha avantajlı olacaktır, uzun süre kafam rahat olsun derseniz yıllık tavsiye ederim ancak ücreti tek seferde topluca ödemeniz gerekir. Nays yıllık abonelikte geçerli mi bir fikrim yok.

Mobil uygulamada nerede 105 TL yazıyor? Ayrıca iOS cihaz mı kullanıyorsunuz Android mi?

iOS. Bireysel 105₺ Aile 210₺ yazıyor. Lite olan da 65₺.

Ben şahsen aylık kullanıyorum. Yıllık üyelik uzun kullanımda daha avantajlı olacaktır, uzun süre kafam rahat olsun derseniz yıllık tavsiye ederim ancak tek seferde ücreti topluca ödemeniz gerekir. Nays yıllık abonelikte geçerli mi bir fikrim yok.

Geçerli değilmiş. Zam muhabbetleri ve düzenli cashback vermeme ihtimali de var, o nedenle yıllık daha mantıklı geliyor.

İlk ay ücretsiz hakkımı kullanıp sonrasında yıllık alıp geçeceğim, cashback bugün var yarın yok uğraşmaya değmez. Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler, iyi sosyaller.

Son düzenleme: