Annem, babam, ben aynı şehirde ve aynı evde yaşıyoruz. Ablam ve onun eşi ise bambaşka şehirde yaşıyor. Ablamı Youtube premium aile üyeliğime ekleyemem diye biliyorum. Youtube Premium maddelerinde eklenemez yazıyordu aynı evde aynı modeme bağlı olması gerekir yazıyordu ama internet üzerinden bazı kişiler gördüm aile üyeliğine farklı şehirdeki kişileri eklediklerini iddia ediyorlardı. Böyle bir şey varsa ablamı üyeliğime eklesem yarın öbürgün Youtube Premium erişimimi kısıtlar mı?
Bahsettiğim madde bu:
Aile aboneliği: 5 ek aile üyesine kadar kullanıcıyı Google aile grubunuza katılmaya ve Music Premium ile YouTube Premium aboneliğinizi paylaşmaya davet edebilirsiniz. Tüm aile grubu üyeleri 13 yaş ve üzerinde olmalı, Google hesabına sahip olmalı ve aile grubu yöneticisiyle aynı evde yaşamalıdır. Aile abonelikleri belirli ülkelerde kullanılabilir.
Maddeye göre ekleyemem ama internette bunun aksini yazanları görünce kafam karıştı.
Bahsettiğim madde bu:
Aile aboneliği: 5 ek aile üyesine kadar kullanıcıyı Google aile grubunuza katılmaya ve Music Premium ile YouTube Premium aboneliğinizi paylaşmaya davet edebilirsiniz. Tüm aile grubu üyeleri 13 yaş ve üzerinde olmalı, Google hesabına sahip olmalı ve aile grubu yöneticisiyle aynı evde yaşamalıdır. Aile abonelikleri belirli ülkelerde kullanılabilir.
Maddeye göre ekleyemem ama internette bunun aksini yazanları görünce kafam karıştı.
Son düzenleyen: Moderatör: