YouTube, Python ve oyun için düşük kaynak kullanan işletim sistemi önerisi

Baran777

Çalışkan
Arkadaşlar, ben rahat bir işletim sistemine geçmek istiyorum. Amacım YouTube izlemek, GTA V online oynamak, Python Visual Studio Code kullanmak, ekran kartı sürücüleri kullanmak.

Özellikler: Az RAM kullanımı, az alan kullanımı ve performanslı olması.

Not: Böyle bir işletim sistemi istiyorum. Microsoft yapımı bir işletim sistemi olabilir ama Windows işletim sistemleri olmasın.

Chrome OS nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux öneririm. Çok güzel ve Wine ile bayağı oyun oynatıyor.

Oynanmıyor. Anti cheat geldi.

Rezalet, hem ChromeOS, hem ChromeOS Flex. Tavsiye etmem.

Tamam Chrome OS elendi başka önerisi olan.

Windows istemiyorsun, ChromeOS'da listeden çıktı, geriye sadece Linux kaldı ancak Linux'da bana göre bu konularda pek bilgisi olmayan birileri için çok zor. Neden Windows istemiyorsun?

Çünkü hataları var, gözde görülmeyecek kadar küçük ama ben gördüm. İkincisi fazla RAM kullanıyor, depolama alanı çok kullanıyor ve temasını hiç beğenmiyorum.

Mint veya cachy olabilir. Gta 5 sadece hikaye olarak oynanabilir. https://www.protondb.com/ oynadığın oyunlara buradan bakabilirsin. Python, browser için herhangi bir linux distrosu önerilebilir. Oyun için ise cachy öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…