yamppi

Uzman
Farkettiniz mi youtube ve çoğu uygulama mobil uygulamalarında 720p, 1080p gibi kalite ayarlarını kaldırıp ekstra bir seçenek ekranı getirdi. Eğer o ekrana gitmek istiyosan ekstra gelişmiş seçenekler simgesini seçmek zorundasın. Bunu neden yapıyolar? 40 yıllık bir olay bu çözünürlük meselesi, internette bilmeyen 1 kişi dahi olduğunu sanmıyorum koyduğu crisp mode lite mode zaten 480p ve 1080p ye ayarlıyor kendini. Neden insanlar internete göre şekillenmiyorda 80 yaşındaki amcayla 6 yaşındaki çocuk beynini kullanıp çözünürlük seçeneklerinin ne işe yaradığını öğrenmek yerine tüm internet tüm sosyal medya onlara göre şekilleniyor? Bu sadece 1 örnek bunun dışında sayısız bu tarz değişiklik var. Neden ennnn akılsız insanın bile anlayabileceği kadar basitleştirmeye çalışıyorlar her yeri?

Screenshot_20260415_182541_Kick.webp

High, Medium, Low yapsınlar direkt.
Direkt 1080p, 720p vs. olarak kalmalı her şeyi geçtim tıkladığında direkt ne işe yaradığını anladığın bir ayar ve googlea yazdığında öğrenmesi 3 saniye bile sürmeyen bir ayar için bu basitleştirmeyi kabul etmiyorum direkt genel kültür bilgisi zaten.

O siteye feedback verebilirsin. Beğenmediğin bir özellik olduğunda. Tüm siteler içinde geçerli bu durum, düzeltilmesini istiyorsan talep etmen de gerek.
O işler öyle olmuyor, kafalarına göre yapıyorlar. Geçen adamlar YouTube'dan alakasız bir şekilde abonelikler sayfasındaki list view ve grid view seçeneğini kaldırdı sadece grid view olarak görebiliyoruz. Onun için de eklenti kullanıyorum, kullanırız paşam modern web'in özeti bu işte şirketler bozar kullanıcılar düzeltir kendi bozdukları şeyi kendilerinin düzelttiği örnekleri nadir görüyoruz.

O işler öyle olmuyor, kafalarına göre yapıyorlar. Geçen adamlar YouTube'dan alakasız bir şekilde abonelikler sayfasındaki list view ve Grid view seçeneğini kaldırdı sadece Grid view olarak görebiliyoruz. Onun için de eklenti kullanıyorum, kullanırız paşam modern Web'in özeti bu işte şirketler bozar kullanıcılar düzeltir kendi bozdukları şeyi kendilerinin düzelttiği örnekleri nadir görüyoruz.

Bende eklenti kullanıyorum onun için. Şirketler kartel oldu mu insanları dinlemiyorlar artık maalesef.