Bugün sabah yaşadığım bir sorun var. Bütün kaynakları taradım ama hiçbir şekilde çözümünü bulamadım. Premium üyesi olduğum YouTube uygulamamda bu sabah itibariyle navigasyon (gezinme çubuğu) kayboldu.
Konu ekine ekran görüntüsünü de koydum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen.
Bugün sabah yaşadığım bir sorun var. Bütün kaynakları taradım ama hiçbir şekilde çözümünü bulamadım. Premium üyesi olduğum YouTube uygulamamda bu sabah itibarıyla navigasyon (gezinme çubuğu) kayboldu.
Konu ekine ekran görüntüsünü de koydum. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen.
Uygulamayı temiz bir şekilde silip temiz bir şekilde geri kurulum yapmayı deneyin. Uygulamayı kaldırmadan önce tekrardan önbelleği temizlemeyi unutmayın.
Anladım şimdi sorunu, belli ki uygulama içi bir ayar. Zira farklı hesaba girince bahsettiğiniz çubuk geliyor. Bir araştırayım. Bulursam konuya dönüş yaparım.
Uygulamayı temiz bir şekilde silip temiz bir şekilde geri kurulum yapmayı deneyin. Uygulamayı kaldırmadan önce tekrardan önbelleği temizlemeyi unutmayın.
Bunu ben de gördüm aslında global bir soruna dönüşmüş. Lakin bir çözüm yoksa bekleyeceğim, tekrar baktım linke Slovenya'dan tutun da Almanya'ya kadar var mış sorun.