Bu konu altında konuşmak daha mantıklı olur gibi.
pip3 install --upgrade youtube-uploader-selenium komutunu kullanarak kurulum yapmayı denedim fakat hatalar aldım ve herhangi bir ilerleme olmadı.
Alternatif olarak önce git clone
https://github.com/linouk23/youtube_uploader_selenium komutunu, ardından cd youtube-uploader-selenium komutunu çalıştırarak da kurulumu denedim ancak yine başarılı olamadım.
Python 3.13.2 sürümüm yüklü ve güncel durumda. Sorunun neden kaynaklandığını anlayamadığım için python3 -m pip install --upgrade pip komutuyla pip paket yöneticisini de güncelledim fakat bu da durumu değiştirmedi.
Konu hakkında yeterli bilgim olmadığından sorunu çözemiyorum.
Kullanım amacı bana uygun görünüyor:
youtube_uploader_selenium Public kullanarak bir kanala
ilk 24 saat içinde 100 video yüklenebilir.
Bu sürenin ardından, günlük yükleme limiti
50 videoya düşer. Bu limit, YouTube'un kendisi tarafından belirlenen bir sınırlamadır.
YouTube Data API v3 kullanan diğer araçlar ise günde yaklaşık 6 video yükleyebilirken (10,000 / 1,600 = 6.25).
Verilen kaynaklara göre, youtube_uploader_selenium Public ile
video yüklemeyi programlamak mümkündür. numaralı kaynakta verilen örnek bir JSON meta veri dosyasında "schedule" adında bir alan bulunmaktadır.
Bu alan, videonun ne zaman yükleneceğini belirtmek için kullanılabilir. Kaynakta verilen format dizesi " %m/%d/%Y, %H:%M " şeklindedir. Bu, ay/gün/yıl ve saat:dakika formatında bir zaman belirtilebileceği anlamına gelir.
Dolayısıyla, istediğiniz gibi videolarınızı tek tek programlayarak, bir video yüklendikten sonra diğerinin başlaması mantığıyla yükleme yapabilirsiniz. Her bir video için ayrı bir meta veri JSON dosyası oluşturarak ve bu dosyalarda farklı "schedule" zamanları belirterek bu sıralı yüklemeyi sağlayabilirsiniz.
Örneğin, ilk videonun meta veri dosyasında "schedule": "05/06/2024, 10:00" ve ikinci videonun meta veri dosyasında "schedule": "05/06/2024, 11:00" gibi farklı zamanlar belirterek videolarınızın sırayla yüklenmesini sağlayabilirsiniz.