Cranxiel Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 709 Makaleler 5 Çözümler 11 Beğeniler 787 23 Ekim 2024 #1 Brave kullanıyorum ve YouTube'a VPN'siz erişemiyorum. Yasaklama mı var? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2024
Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 615 Yer Düzce 23 Ekim 2024 #2 Cranxiel dedi: Brave kullanıyorum ve YouTube'a VPN'siz erişemiyorum. Yasaklama mı var? Genişletmek için tıkla... Evet, geçici olarak.
Cranxiel dedi: Brave kullanıyorum ve YouTube'a VPN'siz erişemiyorum. Yasaklama mı var? Genişletmek için tıkla... Evet, geçici olarak.
mercha Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 579 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 545 Yer Manisa, Türkiye 23 Ekim 2024 #3 YouTube, Instagram ve Tiktok’ta erişim sıkıntısı yaşıyorum.
Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.746 Çözümler 6 Beğeniler 2.217 23 Ekim 2024 #4 Cranxiel dedi: Brave kullanıyorum ve YouTube'a VPN'siz erişemiyorum. Yasaklama mı var? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir karar gözükmüyor, ya sisteme daha karar düşmedi, ya da erişim engeli geldi fakat haberler daha düşmedi. 4 tane uygulamaya erişim engeli getirecek kadar yürek yediler belli ki.
Cranxiel dedi: Brave kullanıyorum ve YouTube'a VPN'siz erişemiyorum. Yasaklama mı var? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir karar gözükmüyor, ya sisteme daha karar düşmedi, ya da erişim engeli geldi fakat haberler daha düşmedi. 4 tane uygulamaya erişim engeli getirecek kadar yürek yediler belli ki.
RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.678 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.119 Yer Boşluk 23 Ekim 2024 #5 YouTube bende de açılmıyor. Haber filan hiçbir şey yok. mercha dedi: YouTube, Instagram ve Tiktok’ta erişim sıkıntısı yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de Instagram çok yavaş çalışıyor.
YouTube bende de açılmıyor. Haber filan hiçbir şey yok. mercha dedi: YouTube, Instagram ve Tiktok’ta erişim sıkıntısı yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de Instagram çok yavaş çalışıyor.
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.959 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.415 23 Ekim 2024 #6 Arkadaşlar terör saldırısı olduğu için klasik olarak kısıtlama olabilir. Zırt pırt oraya buraya giremiyorum diye konu açmanın anlamı yok.
Arkadaşlar terör saldırısı olduğu için klasik olarak kısıtlama olabilir. Zırt pırt oraya buraya giremiyorum diye konu açmanın anlamı yok.
Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 615 Yer Düzce 23 Ekim 2024 #7 8372 dedi: Arkadaşlar terör saldırısı olduğu için klasik olarak kısıtlama olabilir. Zırt pırt oraya buraya giremiyorum diye konu açmanın anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Haberi yoktu kimsenin engelden. Konular geç onaylanıyor.
8372 dedi: Arkadaşlar terör saldırısı olduğu için klasik olarak kısıtlama olabilir. Zırt pırt oraya buraya giremiyorum diye konu açmanın anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Haberi yoktu kimsenin engelden. Konular geç onaylanıyor.
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.959 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.415 23 Ekim 2024 #8 Kerim Demirkaynak dedi: Haberi yoktu kimsenin engelden. Konular geç onaylanıyor. Genişletmek için tıkla... Terör saldırısından haberi varsa, denklemi kurmak o kadar zor olmamalı. Bütün bu tarz konular neden onaylanıyor orası da ayrı bir şey.
Kerim Demirkaynak dedi: Haberi yoktu kimsenin engelden. Konular geç onaylanıyor. Genişletmek için tıkla... Terör saldırısından haberi varsa, denklemi kurmak o kadar zor olmamalı. Bütün bu tarz konular neden onaylanıyor orası da ayrı bir şey.
RoaringLion Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 1.678 Makaleler 2 Çözümler 15 Beğeniler 1.119 Yer Boşluk 23 Ekim 2024 #9 8372 dedi: Arkadaşlar terör saldırısı olduğu için klasik olarak kısıtlama olabilir. Zırt pırt oraya buraya giremiyorum diye konu açmanın anlamı yok. Genişletmek için tıkla... İşte Tusaş tesisine saldırı anı - MSN Şu olay yüzünden sanırım.
8372 dedi: Arkadaşlar terör saldırısı olduğu için klasik olarak kısıtlama olabilir. Zırt pırt oraya buraya giremiyorum diye konu açmanın anlamı yok. Genişletmek için tıkla... İşte Tusaş tesisine saldırı anı - MSN Şu olay yüzünden sanırım.
KS KS Cranxiel Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 709 Makaleler 5 Çözümler 11 Beğeniler 787 23 Ekim 2024 #10 8372 dedi: Terör saldırısından haberi varsa, denklemi kurmak o kadar zor olmamalı. Bütün bu tarz konular neden onaylanıyor orası da ayrı bir şey. Genişletmek için tıkla... Terör saldırısından haberim yok. Hükümet platformları yasaklamakla uğraşacağına önce gidip başkentin güvenliğini sağlamakla uğraşsa keşke.
8372 dedi: Terör saldırısından haberi varsa, denklemi kurmak o kadar zor olmamalı. Bütün bu tarz konular neden onaylanıyor orası da ayrı bir şey. Genişletmek için tıkla... Terör saldırısından haberim yok. Hükümet platformları yasaklamakla uğraşacağına önce gidip başkentin güvenliğini sağlamakla uğraşsa keşke.