Detaylar
Kim cevapladı?Kerim Demirkaynak
Uzman
Evet, geçici olarak.Brave kullanıyorum ve YouTube'a VPN'siz erişemiyorum. Yasaklama mı var?
mercha
Yetkin
YouTube, Instagram ve Tiktok’ta erişim sıkıntısı yaşıyorum.
Thanos
Üstün
Herhangi bir karar gözükmüyor, ya sisteme daha karar düşmedi, ya da erişim engeli geldi fakat haberler daha düşmedi. 4 tane uygulamaya erişim engeli getirecek kadar yürek yediler belli ki.Brave kullanıyorum ve YouTube'a VPN'siz erişemiyorum. Yasaklama mı var?
RoaringLion
Üstün
YouTube bende de açılmıyor. Haber filan hiçbir şey yok.
Bende de Instagram çok yavaş çalışıyor.YouTube, Instagram ve Tiktok’ta erişim sıkıntısı yaşıyorum.
Kerim Demirkaynak
Uzman
Haberi yoktu kimsenin engelden. Konular geç onaylanıyor.Arkadaşlar terör saldırısı olduğu için klasik olarak kısıtlama olabilir. Zırt pırt oraya buraya giremiyorum diye konu açmanın anlamı yok.
Haberi yoktu kimsenin engelden. Konular geç onaylanıyor.
Terör saldırısından haberi varsa, denklemi kurmak o kadar zor olmamalı. Bütün bu tarz konular neden onaylanıyor orası da ayrı bir şey.
RoaringLion
Üstün
İşte Tusaş tesisine saldırı anı - MSNArkadaşlar terör saldırısı olduğu için klasik olarak kısıtlama olabilir. Zırt pırt oraya buraya giremiyorum diye konu açmanın anlamı yok.
Şu olay yüzünden sanırım.
Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
Terör saldırısından haberim yok. Hükümet platformları yasaklamakla uğraşacağına önce gidip başkentin güvenliğini sağlamakla uğraşsa keşke.Terör saldırısından haberi varsa, denklemi kurmak o kadar zor olmamalı. Bütün bu tarz konular neden onaylanıyor orası da ayrı bir şey.![]()
Yeni konular
-
-
-
-
İnceleme Samsung Galaxy S25 Ultra 1 yıllık kullanıcı deneyimim
- Mimar Selim Bey
-
The Last of Us Part 2 "Görüntü aygıtınızla ilgili bir sorun oluştu" hatası
- Sirius Blackw
-