YouTube'a erişim sağlanamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bsy33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    youtube
Cihazımda VPN yok, Yandex üzerinden aratacaklarımı arattım. Şimdi ise YouTube ve Google çok ama çok yavaş çalışıyor.

Yavaş yavaş girebiliyorum.

Türk Telekom kullanıyorum. Özel DNS ve VPN açık olmadan tüm Google servislerine sorunsuz bağlanabiliyorum. Bende niye sorun yok yahu?

DuckDuckGo dahi çalışmıyor bende

Modeminizi yeniden başlatın hocam, çalışıyor DuckDuckGo.

Ayrıca mesajlarda gördüğüm üzere konuşacağım, herkesin bi' modemini yeniden başlatması süper olur. Steam, Cloudflare gibi hizmetler hala sapasağlam çalışıyor çünkü.

İnternetlerde de bir halt var, sanırım benimki dahil birçok kişinin interneti bu sabah gitmiş.

Her siteye giriyorum YouTube'a giremiyorum. Başka tarayıcı da denedim, VPN de denedim. AdGuard DNS ile alakalı bir durum olabilir mi?
Açıkçası ayrımcılık var yani başkan olayları seçim falan var ve bütün başka o takımı savunmayan kişilerin internetleri kesildi bizde mağduruz 1 gündür internet sorununu yaşıyoruz onlara yazık değil bize yazık en yakın zamanda göçmen olduğum ülkeyi ülkem olarak değiştirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…