YouTube'da algoritma ve izlenme kazanmak için ne yapılabilir?

Yelleeror

Becerikli
Birkaç gün önce açtığım YouTube kanalımda Forza 6 sinematik videolar çekmeye başladım ve bu gibi fikirleri daha onceden cok denemiştim ama bu sefer başaracağıma inanıyordum sizce bu populasyonu arttırmak için ne yapmalıyım ne gibi yöntemler deniyebilirim sonuçta herkesin hoşuna da gidecek diye bir şey yok global olarak zaten paylaşıyorum ve şu an için en başarılı kanallarımdan birisi gibi bir şey gerçekten de duygulandım açıkçası ama videom ne kadar çekici bilemiyorum.

Videolarınız ilgi çekici bir konusu, başlığı ve kapak resmi olmalı. Ürettiğiniz videolar size ilgi çekici gelebilir ama sahibi siz olduğunuz için size olduğundan daha iyi gelebilir. Çektiğiniz videoları "bu videoyu başkası çekmiş olsa ben izler miydim" sorusunu sorarak üretin.

Vallahi hocam hiçbir fikrim yok da kapak ve başlığı bence gayet çekici iyi noktalarda başlangıç için.

Yayınladığınız içeriği buraya link olarak atarsanız kendimizde eleştirişini yapabiliriz. İyi niyetle yapılan eleştiriler gelişmenizde önemli rol oynar.

Yayınladığınız içeriği buraya link olarak atarsanız kendimizde eleştirişini yapabiliriz. İyi niyetle yapılan eleştiriler gelişmenizde önemli rol oynar.
küçük kesitlerde mevcut shorts olarak ciddi konusmak gerekirse lütfen gerçekçi yorum yapın iyi iyi kötü kötüdür

Fikriniz nedir hocam?

Son düzenleme:
küçük kesitlerde mevcut shorts olarak ciddi konusmak gerekirse lütfen gerçekçi yorum yapın iyi iyi kötü kötüdür
Tamamen kendi yorumum dürüstçe şu şekilde:
Hocam ne yazık ki videolarınızın tamamen izlenmesi için bir sebep bulamıyorum. Siz bulabiliyor musunuz?
Neden dümdüz bir başkasının oyun oynayışını izlemek isteyeyim ki? Eğer bir video izliyorsam ya beni eğlendirmeli yada bilgi vermeli. Bu videoda en önemli eksik bir amaç yok, bir yorum yok. Videolarda sesinizi kullanarak mizah yapmayı, arkadaşlarınızla eğlenceli muhabbetler eşliğinde sürüş yapmayı deneyebilirsiniz. Videolarınızın izlenmesi için ya eğlenceli yada bilgi verici olması lazım. Sizin videolarınızda ise hiç bir anlam bulamadım.
Üzgünüm ama gerçekler bir tık acıdır.

Hocam cok organık bır yorumdur oncelıkle teşekkürler hocam vallahi şöyle anlatayım YT de bunun gibi birçok video var o yüzden bende görüp bu işi güzel buldum örnek.

Tabii ki cok daha gelişmiş bir video ama benzetme amacıyla yaklaşmayı aynı durumları korumayı dusunduk pekı hocam sızın onerınız bu konuda ne olur bir de şu an ıcın bırkac vıdeoda global oldugu ıcın sonrakı vıdeoları konusarak ceksem dahi yüsek ihyimal sadece TR ıcı olacagız oda kotu degıl tabıkı ama sızın onerılerınız nedır almak ısterım ben ınsanların boyle huzur verıcı ve manzara keyfınde ızlemesı amacıyla paylasmıstım grafıkler falan da kotu durmuyor o kadar tabıkı dedıgım gıbı ornektekı gıbı guzel degıl oda zamanla olur dıyelım artık ve ben olsam da videonun tamamını ızlemezdım ve baslama amacım da dediğim gibi örnekteki videolar gibi gibi. Ve hocam son olarak boyle kısa kısa 2 4 7 10 dk lık videolar paylasmaya devam edıp en yogunlukla Shorts paylaşıp kanalı büyütmek nasıl fikir? Kanalın büyümesinde norma video kadar yararlı olur mu?

Aslında evet paylaştığın video dediğim gibi amaçsız ama oldukça kaliteli. Konuşarak TR video çekerseniz sadece TR'den izlenirsiniz ama globalda başarı elde etmekten daha kolay olur. Bir şekilde zorluğu aşarsanız elbette globalda daha iyi başarılar elde edersiniz.

Tek yapabileceğim önerim sizinde dediğiniz gibi shorts paylaşarak ilk önce kanalınızı biraz büyütün. Ayrıca düzenli video paylaşın, gerek olmadıkça ara vermeyin.

Umarım beklediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…