evrenim

Becerikli
Makaleler
1
YouTube'da bir kartel belgesel videosuna attigim yorumda hakli miyim? Ayrica o yorumuma bir çocuk tarafindan yorum gelmis. Dusunceleriniz nelerdir?

Screenshot 2025-11-19 044925.webp

Yapıp yapıp sokağa bırakıyorlar sonuç bu. Yaşını istediğin gibi girebildiğin için önlem alınamaz maalesef. Anca kimlik doğrulama sistemi lazım. O da zor iş, milyarlarca insan kullanıyor platformu.

Sağ taraftaki üç noktadan uygun kriteri seçip bildirebilirsiniz. Site sahiplerinin belirli durumlarda, bildiğim kadarıyla, kullanıcı bilgilerini yetkili makamlarla paylaşma hakkı var. YouTube'un buna ne kadar uyacağını bilemiyorum.

Sağ taraftaki üç noktadan uygun kriteri seçip bildirebilirsiniz. Site sahiplerinin belirli durumlarda, bildiğim kadarıyla, kullanıcı bilgilerini yetkili makamlarla paylaşma hakkı var. YouTube'un buna ne kadar uyacağını bilemiyorum.
Hocam o bildirileri kim okuyor? Ben şu ana kadar normal bir vatandaşın bu tarz bir bildirisinin okunduğunu ne gördüm ne de duydum.

Bir tane daha zekasi geri biri yorumuma yanit vermis:

Cok bir is basariyorlarmis gibi konusmalari peki.. Ilgi alani diyor birde. Yazik.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-11-19 060121.webp
    Screenshot 2025-11-19 060121.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör: