Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap
Uzman
Türkçeyi unuttum.
Sağ taraftaki üç noktadan uygun kriteri seçip bildirebilirsiniz. Site sahiplerinin belirli durumlarda, bildiğim kadarıyla, kullanıcı bilgilerini yetkili makamlarla paylaşma hakkı var. YouTube'un buna ne kadar uyacağını bilemiyorum.
Hocam o bildirileri kim okuyor? Ben şu ana kadar normal bir vatandaşın bu tarz bir bildirisinin okunduğunu ne gördüm ne de duydum.Sağ taraftaki üç noktadan uygun kriteri seçip bildirebilirsiniz. Site sahiplerinin belirli durumlarda, bildiğim kadarıyla, kullanıcı bilgilerini yetkili makamlarla paylaşma hakkı var. YouTube'un buna ne kadar uyacağını bilemiyorum.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Hırtlardan biri olacak.YouTube'da bir kartel belgesel videosuna attigim yorumda hakli miyim? Ayrica o yorumuma bir çocuk tarafindan yorum gelmis. Dusunceleriniz nelerdir?
Eki Görüntüle 203143
Bir tane daha zekasi geri biri yorumuma yanit vermis:
Cok bir is basariyorlarmis gibi konusmalari peki. Ilgi alani diyor bir de. Yazik.
Psikolojik bir durum hocam bir şey diyemeyiz psikolojik sağlığı normal olan bir insan bu tür şeylere ilgi duymaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında istiyorlar da hukuk izin vermiyor.O da zor iş, milyarlarca insan kullanıyor platformu.