Çözüldü YouTube'da dil Türkçe olmasına rağmen İngilizce gibi davranıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hirpi35

Uzman
Yer
New York/Amerika
Merhaba normalde YouTube'da İngilizce veya farklı bir dilde yorumlarda altta Türkçeye çevir yazması gerekirken bende İngilizceye çevir yazıyor örneğin dublajlı bir video açıldığında otomatikman İngilizce yapıyor alt yazıyı İngilizce yapıyor hesabımın konumu Türkiye dili Türkçe hatta YouTube Studio'dan para birimini bile değiştirdim yine düzelmedi başka hesaptan girince bir sorun yok ama benim hesabımda niyeyse böyle bir sıkıntı var bir çözümü var mıdır çok sinir oldum.

Bilgisayarda seçtiğin bölge neresi? Bende Amerika seçili olduğu için Youtube böyle ve ayriyeten bazı uygulamalar da ingilizce çalışıyor ama bilgisayar dili Türkçe.

Bu Google hesabı ile ilgili bir şey.
Google hesabından tercih edilen dillerden İngilizceyi kaldırın.

Eki Görüntüle 104090

Tercih edilen dillerde sadece Türkçe var hocam şu altta diğer dillerde sizin için eklendi yazan yerde İngilizce var sadece ondan olabilir mi çünkü arkadaşımdada var yan hesaptada var ama onlarda böyle bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…