IEM incelemelerini bu YouTube kanallarından izliyorum:
The Odyofil
Jays Audio
AndyAudioVault
Bad Guy Good Audio Reviews
Hangout.Audio
Gizaudio
The Headphone Show
Super* Review
Linsoul Audio
crinacle
Treble Well Xtended
Paul Wasabii
SuperChonk
Side Salad Audio [VTuber]
Akros
Jaytiss
Vortex Reviews
Prime Audio Reviews
in-Ear Fetish
Audio Amigo
ATechReviews
Ho-Kago Tea Time Reviews
ian fann
Tone Deaf Monk
Joyce's Reviews
AWSMDanny
Z Reviews
DucBloke (aka TimmyT916 on Headfi)
Audio-In Reviews
Bloom Audio
Fresh Reviews
Hobby Talk
the Honest Audiophile
Pineapple Audio
Gadget Generations
Bu aralar çok fazla IEM konusu açıyorsun sayfayı her yenilediğimde yeni bir IEM konusu çıkıyor karşıma . Hayır meretler de kaliteli güzel ama çok pahalı.
Swarcow diye bir kanal var, çok izlenen Türk kanallarından bu konu hakkında, biliyorsanız düşünceleriniz nedir?
Bence izlemeye değmeyen bir kanal ve sponsor olduğu Wraith markasını olduğu gibi anlatmıyor. Taraflı davranıyor. Wraith Sense IEM alıp pişman olmuştum ve anında iade etmiştim.
Bu aralar çok fazla IEM konusu açıyorsun ayfayı her yenilediğimde yeni bir IEM konusu çıkıyor karşıma . Hayır meretler de kaliteli güzel ama çok pahalı.
Swarcow diye bir kanal var, çok izlenen Türk kanallarından bu konu hakkında, biliyorsanız düşünceleriniz nedir?
Bence izlemeye değmeyen bir kanal ve sponsor olduğu Wraith markasını olduğu gibi anlatmıyor. Taraflı davranıyor. Wraith Sense IEM alıp pişman olmuştum ve anında iade etmiştim.
Videoları zaten o kadar yüzeysel ki, kendi kulağına takıyor bir şeyler söyleyip yolluyor. Bir de yorumlarda güzelleyen bir kitlesi var, hiçbir şeyden anlamadıkları o kadar belli ki. Neyse konuyu gören arkadaşlar okusun bunları ve uzak dursun.
The Odyofil'den başka kanal izlenmez yerli olarak, benim görüşüm böyle.
Videoları zaten o kadar yüzeysel ki, kendi kulağına takıyor bir şeyler söyleyip yolluyor. Bir de yorumlarda güzelleyen bir kitlesi var, hiçbir şeyden anlamadıkları o kadar belli ki. Neyse konuyu gören arkadaşlar okusun bunları ve uzak dursun.
The Odyofil'den başka kanal izlenmez yerli olarak, benim görüşüm böyle.