YouTube'da izlediğim IEM kanalları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 222
  • Etiketler Etiketler
    iem youtube
Hocam bu kadar IEM ile uğraşmayın bak kafayı yersiniz sonra bizim bir arkadaş vardı aynı sizin gibi sürekli kulaklıktı işi gücü, çocuğu akıl hastanesine yatırdılar. En son gördüğümde havayı kulağına kulaklık diye takmaya çalışıyordu.

Şaka bir yana benim toplam takip ettiğim kanal kadar sadece IEM kanalı takip ediyorsunuz hocam

Hocam üstte çok haklısınız. @Simon hocam günde 5 tane IEM konusu açıyor. Hocam lütfen yazık etmeyin kendinize. BİM kulaklığı ile 5000TL'lik IEM'ın ne farkı var(!)

Beni düşündüğün için teşekkür ederim. Şu aralar biraz boşluktayım. Kendimi değiştirmeye çalışıyorum. Zaten artık içeriğimde kalmadı. O yüzden de farklı alanlara yönelme gibi bir düşüncem var.

Hocam üstte çok haklısınız. @Simon hocam günde 5 tane IEM konusu açıyor. Hocam lütfen yazık etmeyin kendinize. BİM kulaklığı ile 5000TL'lik IEM'ın ne farkı var(!)
Evet farkındayım hocam. Biraz fazla konu açtım biliyorum. Odak noktamı farklı yerlere çevireceğim. Teşekkür ederim.

@Simon,

Tabii işin şakası bu. İstediğiniz kadar konu açabilirsiniz kulaklıklar hakkında. Ancak sadece bir şeye tamamen odaklanmaktansa birden fazla ilgi alanına zaman ayırmak daha keyifli. En azından bana kalırsa öyle, çünkü öbür türlü hayat biraz monoton gibi gelebiliyor bir yerden sonra.

Swarcow'u bilerek listeye almadım. 1.000 TL'ye KZ falan oneriyor. Komik biri.

Swarcow'u gercek hayatta yuz yuze gorme imkanım oldu, gercekten aşırı saf ve bilgisiz birisi bana kalırsa. Wraith olmasa tanınma imkanı bile olmayacak birisi.

Swarcow'u gercek hayatta yuz yuze gorme imkanım oldu, gercekten aşırı saf ve bilgisiz birisi bana kalırsa. Wraith olmasa tanınma imkanı bile olmayacak birisi.
Kendi kitlesinin beni zamanında linç ettirmesini saymıyorum daha. Kitlesi de rezalettir bu elemanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…