Colonell

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Üniversite 1. sinif öğrencisiyim.
İngilizce temelim tek tük var ve bir dönem İngilizce 2 dersini göreceğiz. Bana YouTube'da her şeyi temelden alan İngilizce hocası lazım. Bana tavsiye edebileceğiniz bir hoca var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Üniversite 1. sinif öğrencisiyim.
İngilizce temelim tek tük var ve bir dönem İngilizce 2 dersini göreceğiz. Bana YouTube'da her şeyi temelden alan İngilizce hocası lazım. Bana tavsiye edebileceğiniz bir hoca var mı?
İngilizce öğrenmek için YouTube'da takip edebileceğin bazı kanallar şunlardır:

- English with Lucy: Temel İngilizce bilgilerinizi geliştirmek için harika bir kanal. Gramer, kelime bilgisi ve telaffuz konularında zengin içerikler sunuyor.

- BBC Learning English: Güncel içeriklerle dolu, basit ve anlaşılır derslerle temelden başlayarak İngilizce öğrenimini destekleyen bir kaynak.

- EngVid: Birçok farklı öğretmenle İngilizce dersleri alabileceğiniz, geniş bir konu yelpazesine sahip bir platform.

- Rachel's English: Telaffuz ve konuşma becerileri üzerine odaklanan dersleriyle bilinir, başlangıç seviyesindeki öğrenciler için faydalıdır.

- English Class 101: Temel dersler, kelimeler ve ifadeler üzerine pratik içerikler sunarak İngilizceyi daha eğlenceli hale getirir.

Bu kanallardan birini seçerek başlayabilir ve dersleri düzenli olarak takip edebilirsin. Başarılar!