Can Değer'i artık sevmiyorum. Özellikle son zamanlardaki canlı yayınlarından sonra. Onun dışında YouTube çok kullanmıyorum.

Barış Bra'yı kim niye izler mesela? Bir ara mevzusu çıkmıştı meraktan baktım ben de hiç izleyen birisi değilim normalde. Yıllardır enayi yerine koymuş izleyicilerini + eşine yaşattıkları da var. Böyle bir ucubeye bir de abone olmuşsun üstüne Youtuber'leri sevmiyorum diyorsun.

Ben de hiç sevmiyorum ama Koreli kadınların YouTube hesapları hariç başka hesaplara girmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baldiback'ı çok sevmiyorum, tekrarlayan şakaları, gereksiz konuşma yapıp bayıyor. Eskiden bir nebze olsa güzeldi ama şimdi k-pop fanı çocuk kanalına dönüşmüş. Birde eleştiri, kişisel gelişim kanallarını sevmem.

Baldiback'ı çok sevmiyorum, tekrarlayan şakaları, gereksiz konuşma yapıp bayıyor. Eskiden bir nebze olsa güzeldi ama şimdi K-Pop fanı çocuk kanalına dönüşmüş. Bir de eleştiri, kişisel gelişim kanallarını sevmem.

Bana göre direkt çocuk kanalı, eskiden en azından videolarda daha olgun davranıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör: