YouTuberları sevmiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2242
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 397
  • Etiketler Etiketler
    geri
Can Değer'i artık sevmiyorum. Özellikle son zamanlardaki canlı yayınlarından sonra. Onun dışında YouTube çok kullanmıyorum.

Can değer'i artık sevmiyorum. Özellikle son zamanlardaki canlı yayınlarından sonra. Onun dışında YouTube çok kullanmıyorum.

Öylesine aboneyim. Attığı videolara bakıyorum. İlerleterek. Yakın zamanda kanalı gizle kateogorisine gideceğini düşünüyorum.

Barış Bra'yı kim niye izler mesela? Bir ara mevzusu çıkmıştı meraktan baktım ben de hiç izleyen birisi değilim normalde. Yıllardır enayi yerine koymuş izleyicilerini + eşine yaşattıkları da var. Böyle bir ucubeye bir de abone olmuşsun üstüne Youtuber'leri sevmiyorum diyorsun.

Ben de hiç sevmiyorum ama Koreli kadınların YouTube hesapları hariç başka hesaplara girmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baldiback'ı çok sevmiyorum, tekrarlayan şakaları, gereksiz konuşma yapıp bayıyor. Eskiden bir nebze olsa güzeldi ama şimdi k-pop fanı çocuk kanalına dönüşmüş. Birde eleştiri, kişisel gelişim kanallarını sevmem.

Bana göre direkt çocuk kanalı, eskiden en azından videolarda daha olgun davranıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…