PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Şu anda, PC'de, YouTube'da geziyorum ve video açtım ama fark ettim ki, altta oynatamıyorum eskisi gibi. Videoya girdiğimde, seçeneği de gözükmüyor. Devre dışı mı bırakıldı bu özellik acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-22 103700.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-22 103700.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 47
Eki Görüntüle 186947
Kalite ayarının yanındaki değil mi? Bende var gözüküyor. Belki test yapıyorlardır.

Evet hocam sizde var mış bende de vardı ama sonradan kendi kendine kayboldu :(

Eki Görüntüle 186947
Kalite ayarının yanındaki değil mi? Bende var gözüküyor. Belki test yapıyorlardır.

Acaba tekrardan açabilmemin bir yolu var mı veya ayarlardan değiştirme şansım var mı?

Sorunuza bir yan çözüm önerebilirim. Birden fazla video veya müzik içeren bir listeyi oynatmaya başladıktan sonra başka sayfaya geçerseniz veya ana ekrana dönerseniz otomatik mini oynatıcıya geçiyor. Denemelerimin büyük çoğunluğunda bunu yaşadım. Sonrasında isterseniz listedeki diğer videoları sıradan kaldırabilirsiniz. Bu ilk önerim.

İkinci önerim ise gene aynı sonuca varacak fakat gidiş yolu farklı şekilde olacaktır. Bir içerik izlerken yanda görünene başka bir içeriği sıraya ekle derseniz gene aynı sonuca varacaktır. Otomatik olarak liste oluşturmuş olacaksınız. Böylece mini oynatıcıya geçmeniz daha kolay olacaktır.

Premium üyeliği geçtim daha hiç oturum açmamışken dahi çalışıyor bu yöntem:

1758571182286.webp