Bunun olması imkansıza yakın bir durum. İçerisinde aslında koskoca bir arşiv var ve bu arşiv 20 yıllık neredeyse. Akla gelebilecek her türlü konuyla ilgili dopdolu bir mecra. Halâ da milyonlarca video milyonlarca izlenmeler elde ediliyor. Evet tepki olarak belki yeni platformlar, girişimler görebiliriz ama bu YouTube'un ana platform olduğunu değiştirmez hiçbir zaman.
YouTube bence parasını hak eden nadir platformlardan. Özellikle dizi film izlediğimiz platformların fiyatına göre gayet uygun. Ayrıca Music kısmı gayet tatmin edici. Hele ki öğrenciyseniz ve Papara ile alışveriş yapıyorsanız 25-30 TL arasında bir fiyata kullanabilirsiniz. Bırakın da adamlar bir yerden kazanç sağlasın. Hatta bir gerçek var ki YouTube ilk kez bu sene gelir elde etmiş (sadece duyum). Para ödeyip de paraya acımadığım tek platform.
Katılmıyorum öylesine eğlence amaçlı kullanıyorum. Kurs ders işleri için Udemy'e bakıyorum. Özellikle ücretsiz sürümde reklamdan başını kaldıramıyor millet. O zaman tamamen paralı yapsınlar Free olmasının ne anlamı kalıyor? O kadar çok yararlı abonelik varken YouTube'a para vermek saçma.
YouTube üzerindeki videoları depolayacak veri merkezi Microsoft sunucularinda vardır bir tek. Microsoft'un da yine bir dünya devi olan Minecraft'ı para uğruna nasıl batirdigini çok iyi biliyoruz.
Katılmıyorum öylesine eğlence amaçlı kullanıyorum. Kurs ders işleri için Udemy'e bakıyorum. Özellikle ücretsiz sürümde reklamdan başını kaldıramıyor millet. O zaman tamamen paralı yapsınlar Free olmasının ne anlamı kalıyor? O kadar çok yararlı abonelik varken YouTube'a para vermek saçma.
Saygı duyarım. Olaya sadece kurs ve ders olarak bakmamak lazım. Aylık 25-30 TL gibi bir fiyata günümüz şartlarında çok ucuz kalıyor. Korsana karşıyım ama ben de Disney+, Exxen ve Netflix gibi platformlara fahiş fiyat verenleri anlamıyorum benim gözümde de onlar hak etmiyorlar.
Bu yıl YouTube ve Google reklam engelleyicilere büyük bir savaş açtı. Reklam engelleyicileri tespit ediyor ve videoyu izlemeyi engelliyor. Ve hatta artık daha uzun reklam ve geçilemeyen reklamlar eklemeye başladı. Sizce YouTube bundan dolayı ileride başka bir alternatif ile popülerliği düşer mi? Reklamların bende sinir bozucu olduğunu düşünüyorum fakat youtuberlar için reklam geliri de önemli.
Bende garip bir olay oldu YouTube Premium vardı bende bir zaman sonra iptal ettim ama yine ne reklam geliyor karşıma ne de bir şey galiba bugta kaldı .
Saygı duyarım. Olaya sadece kurs ve ders olarak bakmamak lazım. Aylık 25-30 TL gibi bir fiyata günümüz şartlarında çok ucuz kalıyor. Korsana karşıyım ama ben de Disney+, Exxen ve Netflix gibi platformlara fahiş fiyat verenleri anlamıyorum benim gözümde de onlar hak etmiyorlar.
Doğrudur ancak YouTube benim için eğlence amaçlı bazen haber kanallarına bakıyorum. Yani aylık üyelik için bir neden göremiyorum ki o kadar gerekli önemli olan araçlar üyelik programları varken listemde en sonda bile yer almaz. Diğer belirttiğiniz şeyler YouTube'dan farklı şeyler dizi film izleme platformları bambaşka bir alan.
Spotify için genel çoğunluk her ay 60₺ para veriyor. Bu parayı YouTube'a verip hem reklamlardan kurtulabilir hem de fazlasıyla geniş bir müzik kütüphaneden yararlanılabilir.
Yıllı geçen süredir YouTube Premium kullanıyorum gayet kullanışlı. Bir gün tavuk dürüm ya da yarım ekmek yemeyip alınabiliyor.