Rakip gelmediği sürece böyle devam. Rakip gelirse de ufak tefek yarışırlar. Sonu yakın ve orta vadede gelmez. Kurulu düzeni var insanların platform değiştirmek de zor. Alışkanlık değiştirmek daha zor. Uzun vadede keşke rakipler olsa da kullanıcılar olarak tercih şansınız olsa. Ama onda da reklam konusunda yine anlaşırlar. 
Detaylar
Kim cevapladı?Reklam mı? O nedir?Vallaha bende adguard olduğu için, son 3 hatta 4 yıldır hiç reklam görmedim.elin Youtuber'ı para kazanacak diye de reklam engelleyicimi kapatamam kimse kusura bakmasın.
Sparrow
Uzman
Herkes reklam engelleyicileri savunmuş fakat YouTuberların geliri konusunda ne olacak?
Piyasada tekel konumunda ne yaparlarsa yapsınlar insanların kolay kolay başka bir platforma geçebileceğini sanmıyorum.
Adamlar sadece reklam üzerinden gelir sağlamıyorlar ki.Herkes reklam engelleyicileri savunmuş fakat YouTuberların geliri konusunda ne olacak?
Sparrow
Uzman
Biliyorum, fakat reklam da az vermiyor değil. Ben kazandığımın çoğunu reklamdan almıştım.Piyasada tekel konumunda ne yaparlarsa yapsınlar insanların kolay kolay başka bir platforma geçebileceğini sanmıyorum.
Adamlar sadece reklam üzerinden gelir sağlamıyorlar ki.
Hocam YouTube sahiplerinin durumu budur;Herkes reklam engelleyicileri savunmuş fakat YouTuberların geliri konusunda ne olacak?
Sanki bizi düşünmüyorlar gibi duruyor
100 milyon TL param olsa YouTube premiuma 1 kuruş vermem.
Yeni konular
-
-
-
MediaMarkt'ta cihaz bedeli dışında ek ödeme desteği oluyor mu?
- Galatasaray
-
-
-