YouTube YouTube'un sonu geliyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sparrow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    youtube
Rakip gelmediği sürece böyle devam. Rakip gelirse de ufak tefek yarışırlar. Sonu yakın ve orta vadede gelmez. Kurulu düzeni var insanların platform değiştirmek de zor. Alışkanlık değiştirmek daha zor. Uzun vadede keşke rakipler olsa da kullanıcılar olarak tercih şansınız olsa. Ama onda da reklam konusunda yine anlaşırlar.

Vallaha bende adguard olduğu için, son 3 hatta 4 yıldır hiç reklam görmedim. elin Youtuber'ı para kazanacak diye de reklam engelleyicimi kapatamam kimse kusura bakmasın.
Reklam mı? O nedir?

Herkes reklam engelleyicileri savunmuş fakat YouTuberların geliri konusunda ne olacak?

Piyasada tekel konumunda ne yaparlarsa yapsınlar insanların kolay kolay başka bir platforma geçebileceğini sanmıyorum.

Herkes reklam engelleyicileri savunmuş fakat YouTuberların geliri konusunda ne olacak?
Adamlar sadece reklam üzerinden gelir sağlamıyorlar ki.

Piyasada tekel konumunda ne yaparlarsa yapsınlar insanların kolay kolay başka bir platforma geçebileceğini sanmıyorum.

Adamlar sadece reklam üzerinden gelir sağlamıyorlar ki.
Biliyorum, fakat reklam da az vermiyor değil. Ben kazandığımın çoğunu reklamdan almıştım.

İfadeler: 792
YouTube gibi bir platformun biteceğini düşünmüyorum WhatsApp gibi bir şeyler artık. Hayatımın en az %1 YT videosu izleyerek geçmiştir kaç bin saatim olduğunu çok merak ediyorum.

Tekel hiçbir firmanın sonu gelmez.

Kick'in parlamasıyla Twitch'in terk edilmesi gibi bir şey yaşanırsa anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…