Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AceTeq

Üstün
Makaleler
2
Yer
Başkent
Rehberi denedim, rehberdeki düzeltilmiş kodu da denedim ama olmadı. Epic Games yükleyeniyorum, bunu nasıl çözerim?

Epic Hata.webp

Rehberi denedim, rehberdeki düzeltilmiş kodu da denedim ama olmadı. Epic Games yükleyeniyorum, bunu nasıl çözerim?

Eki Görüntüle 129967
Epic Games yükleme sihirbazında "Zamanından önce sona erdi" hatasını çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Antivirüs ve Güvenlik Duvarı:
- Antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın.
- Windows Güvenlik Duvarı ayarlarını kontrol edin ve Epic Games Launcher'ın engellenmediğinden emin olun.

2. Yönetici Olarak Çalıştırma:
- Epic Games yükleyicisini sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.

3. Geçici Dosyaları Temizleyin:
- C:\Users\KullanıcıAdınız\AppData\Local\Temp klasöründeki geçici dosyaları temizleyin.

4. Önceki Kurulum Kaldırma:
- Bilgisayarınızda Epic Games ile ilgili herhangi bir önceki yüklemeyi kaldırın (Denetim Masası > Programlar > Programlar ve Özellikler).
- Kalan dosyaları manuel olarak kaldırın: C:\Program Files\Epic Games veya C:\ProgramData\Epic gibi klasörleri kontrol edin.

5. Windows Güncellemeleri:
- Windows'un güncel olup olmadığını kontrol edin ve varsa tüm güncellemeleri yükleyin.

6. Yeniden İndirin:
- Epic Games Launcher'ın en son sürümünü resmi web sitesinden yeniden indirin.

7. Disk Alanı Kontrolü:
- Bilgisayarınızda yeterli disk alanının olup olmadığını kontrol edin.

Bu adımları takip ettikten sonra sorununuz çözülecektir. Eğer sorun devam ederse, AceTeq'ten ek bilgi almayı düşünebilirsiniz.

CMD ekranında yaptığım ufak dosya ismi hatasını düzelttikten sonra sorunum çözüldü.